Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli Avukat Alım İlanı

İlan Giriş : 17 Şubat 2010 12:54, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli Avukat  Alım İlanı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 Tarihli Resmi Gazete'de 26566 Sayı ile yayımlanan esasların Ek 2. Maddesinde belirtilen yönteme göre Üniversitemizde istihdam edilmek üzere I Sayılı Cetvelde yer alan unvanlardan belirtilen pozisyona sözleşmeli personel alınacaktır.

ALINACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN UNVANI I ADEDİ I ARANILAN NİTELİKLER

Avukat 1 Hukuk Fakültesi mezunu olmak, avukatlık ruhsatına (Kısmi Zamanlı) sahip olmak (KPSS şartı aranmayacaktır)

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır:

GENEL ŞARTLAR:

a) T.C. Vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlar, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak,

d) Erkek adaylar için, askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak

e) 657 Sayılı Kanunun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak,

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3- İlanın yayın tarihi itibarı ile 18 yaşını doldurmuş olmak.

4- 5917 Sayılı Kanunun 47 maddesinin 5. fıkrasının (a) bendi gereğince 2010 yılı itibarı ile herhangi bir kamu kurumundan ayrılmış ya da çalışıyor olmamak.

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ:

1- Müracaatlar ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen başvuru yapılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Başvuru İnceleme Komisyonunca müracaatlar değerlendirmeye alınarak aday tespit edileceğinden, müracaat eden adayların isim listesi ilan başvuru bitim tarihinden itibaren en geç 3 (üç) iş günü içerisinde www.erciyes.edu.tr adresinden ilan edilecek olup, isimleri bulunan adayların komisyonca değerlendirmeye alınmak üzere aynı web adresinde yer, tarih ve saat bildirilecektir. Kadronun 1 (bir) katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazanan adayın başvuru yapmaması halinde yerine yedek aday yerleştirilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İSTENİLEN BELGELER:

1- Öğrenim Belgesi

2- Nüfus cüzdanı tasdikli örneği

3- Fotoğraf (1) adet

4- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

5- Avukatlık Ruhsatı