Bitlis Eren Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 17 Şubat 2010 12:54, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bitlis Eren Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği Hükümlerine göre aşağıdaki şartlara haiz Öğretim Üyesi (Yardımcı Doçent ) alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanun'un 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA YAPILACAK BAŞVURULARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Yardımcı Doçent Kadrolarına Başvuracak Adayların; 2547 sayılı kanunun 23 - b / 2 maddesi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği gereğince üniversitemizde kurulacak bir jüri tarafından yapılacak olan yabancı dil sınavında 100 üzerinden 70 alarak başarılı olması şarttır.

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu?nun 23. maddesi gereğince yabancı dili belirten bir dilekçe ekinde, bilimsel çalışma ve yayınları, Lisans ve Lisansüstü mezuniyet belgelerinin onaylı suretleri, yabancı dil belgeleri ile Üniversiteye katkılarını kapsayan belgeleri 4 takım dosya halinde;

Bütün adaylar, yukarıda belirtilen evrakın yanı sıra, Başvuru Dilekçesi, Özgeçmiş, Diploma veya onaylı sureti, Nüfus Cüzdan fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğrafı içeren bir dosyayı müracaat yerine teslim edecektir

MÜRACAAT YERİ; Bütün adaylar başvurularını Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına ŞAHSEN veya posta yolu ile yapılacaktır. Eksik belgeli dosyalar ve posta yoluyla gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

MÜRACAAT TARİHİ: İlanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisindedir. Yabancı dil sınav tarihleri ve yerleri Üniversitemiz web sitesinde ilan edilecektir.

YARDIMCI DOÇENT

BİRİMİ / BÖLÜMÜ ANA BİLİM DALI UNVANI DERECESİ ADEDİ NİTELİĞİ
FEN ? EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Fizik Yoğun Madde Fiziği Yrd.Doç. 5 1 İlgili alanda Doktora yapmış olmak.
Biyoloji Zooloji Yrd.Doç. 4 1 İlgili alanda Doktora yapmış olmak.
Biyoloji Botanik Yrd.Doç. 5 1 İlgili alanda Doktora yapmış olmak.
BİTLİS SAĞLIK YÜKSEKOKULU
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon   Yrd.Doç. 4 1 Biyokimya alanında doktora yapmış olmak.