Uşak Üniversitei Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 25 Ocak 2010 08:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Uşak Üniversitei Öğretim Üyesi Alım İlanı

Uşak Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi?nde açık bulunan Doçent kadrosuna 2547 Sayılı Kanun?un 5772 Sayılı Kanunla değiştirilen 25. maddesi uyarınca Doçent (Devamlı Statüde) alınacaktır. Adayların, 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak adayların, başvurdukları bölüm ve anabilim dalları ile yazışma adreslerini de belirten dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf ve daha önce kamuda çalışmışlığı varsa hizmet belgesini ekleyerek şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Başvuracak adaylar; özgeçmişlerini, mezuniyet ve doçentlik belgelerini, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora ve yüksek lisans çalışmalarını, araştırma faaliyetlerinin kurumsallaştırılmasına katkılarını, araştırma ve eğitim faaliyetlerine üniversite dışından sağladığı kaynakları, üstlendiği idari görevler ile ilgili bilgileri kapsayan ve belgeleyen (4 nüsha) dosya ile ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat edeceklerdir.

GENEL AÇIKLAMALAR:

1. İlan edilen unvan için Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

2. Başvuran adayların koşullarının sonradan uygun olmadığının anlaşılması halinde atamaları yapılmayacak ve iptal edilecektir.

3. Başvuru evrakları geri iade edilmeyecektir.

4. Erkek adayların askerlik durum belgesini başvuru evraklarına eklemeleri gerekmektedir.

5. Adaylar gönderim kutusu içinde dosyalarını teslim edeceklerdir.

Başvuru Adresi ve İrtibat Telefonu:

Uşak Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı 1 Eylül Kampusü 64200 UŞAK

Tel: 0276 2634410

BİRİMİ/BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI ÜNVANI DERECE ADEDİ
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Maliye Mali Hukuk Doçent 2 1