Cumhuriyet Ünv. Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 31 Aralık 2009 15:33, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Cumhuriyet Ünv. Öğretim Elemanı Alım İlanı

T.C. Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü

DUYURU BAŞLAMA TARİHİ : 31/12/2009

SON BAŞVURU TARİHİ : 15/01/2010

ÖN DEĞERLEME TARİHİ : 20/01/2010 ( Öndeğerlendirme Sonuçları Üniversitemiz Web sitesinde ilan edilecektir. www.cumhuriyet.edu.tr)

GİRİŞ SINAVİ TARİHİ : 25/01/2010

SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ: 29/01/2010 (Sonuçlar Üniversitemiz Web sitesinde ilan edilecektir. www.cumhuriyet.edu.tr)

Üniversitemiz birimlerinde boş bulunan Öğretim elemanı kadrolarına 31.07.2008 gün ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Öğretim Üyesi dışındaki Öğretim elemanı kadrolarına naklen veya açıktan atamalarda uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş sınavlarına ilişkin usul ve esaslar hakkındaki yönetmelik ile bu yönetmelikte değişiklik yapan 19.09.2009 gün ve 27354 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan yönetmelik hükümleri çerçevesinde öğretim elemanı alınacaktır.

GENEL ŞARTLAR

a) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

b) Öğretim Üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına naklen veya açıktan yapılan her türlü atamada merkezi sınav ALES?ten (öğretim elemanı atamalarında lisans öğreniminde mezun olunan alandan) en az 70 puan almış olmak.

, ÖSYM tarafından yapılan KPDS veya ÜDS?den en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

ÖZEL ŞARTLAR

a) Lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere (Rektörlüğe bağlı birimler dahil) başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az yüksek lisans mezunu veya lisans mezunu olmak şartıyla en az alanında on yıl tecrübeli olmak.

b) Güzel Sanatlar Fakülteleri, Eğitim Fakültelerinin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümleri, Konservatuarlar ile Ön Lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanları ile ilgili iki yıl tecrübeli olmak. Yüksek Lisans belgesine sahip adaylarda iki yıl tecrübe şartı aranmaz.

MUAFİYET

1- a) Doktorasını tamamlamış olanlar,

b) Bu Yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte yükseköğretim kurumlarında uzman, öğr.gör.,okutman,arş.gör. unvanlarında çalışmakta olanlar,

c) Yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında merkezi sınav,

2- Meslek yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularda ise yabancı dil şartı aranmaz.

BAŞVURU ŞEKLİ VE İSTENEN BELGELER

1. Dilekçe (Başvurulan anabilim/anasanat dalı /Bölüm ve Program, Adı Soyadı, Yazışma Adresi ve Tel. Numarası açıkça belirtilecektir.)

2. Özgeçmiş.

3. Erkek adaylar için askerlik durumlarını gösteren belge.

4. Nüfus cüzdanı fotokopisi.

5. Diploma veya geçici mezuniyet belgesi noter onaylı sureti ve mezuniyet transkriptleri (yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğini gösteren onaylı belge).

Not: Şahsen başvurularda belgelerin aslı ibraz edilecek, fotokopileri alınıp onaylanacaktır.

6. İki adet fotoğraf (4,5x6 cm. ebadında vesikalık).

7. ALES Belgesi.

8. Yabancı Dil Belgesi (KPDS, ÜDS veya eşdeğerliliği).

9. Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda çalışmakta olanlar ile bir fiil ilgili alanda çalışıyor olanlar veya ayrılmış olanlar getireceklerdir.)

10. İlan edilen alanlara, belirtilen kadro dereceleri itibariyle atanabilecekler başvuracaktır.

11. İlan edilen kadroya bağlı olarak varsa yüksek lisans veya doktora belgesinin onaylı örneği.

12. Varsa yayımlanmış ya da yayımlanacak çalışmaların örnekleri.

Not: Tüm belgelerin asılları sınavın kazanılması durumunda ibraz edilmek zorundadır.

BAŞVURU YERİ: Kadronun ilan edildiği fakülte dekanlıklarına şahsen ve ya posta yoluyla yapılacaktır. Başvuru süresi duyuru başlama tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. (Belgesi eksik olan adayların müracaatları kabul edilmeyecektir. Postadaki gecikmelerden kurumumuz sorumlu tutulamaz.)

  İlgili alanda doktora yapmış olmak ve Kamu kurumunda en az on yıl çalışmış olmak Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Bilgisayar Mühendisliği ,Elektrik Elektronik Mühendisliği veya Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik Bilgisayar Eğitimi Bölümü Mezunu Olmak Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Mezunu olmak Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  İktisadi ve İdairi Bilimler Fakültesi ; Ekonometri ,Maliye İşletme ,İktisat ,Kamu Yönetimi Bölümleri Mezunu Olmak Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi ABD Mezunu Olmak Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Elektrik Elktronik mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Veya Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi veya Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu bölümü Mezunu olmak Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Bilgisayar Mühendisliği veya Bilgisayar Öğretmenliği Bölümü Mezunu olmak Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  İlgili alanda yüksek lisans yapmış olmak Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  İktisadi ve İdari Bil. Fak. Mezunu Olmak ve Kamu Kurumunda en az Sekiz yıl çalışmış olmak. Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü Mezunu Olmak ve Kamu Kurumunda en az yedi yıl çalışmış olmak.. Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Mezunu Olmak ve Kamu kurumunda en az sekiz yıl çalışmış olmak. Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  İlgili alanda yüksek lisans yapmış olmak Kamu Kurumunda en az on yıl çalışmış Olmak Öğretim Görevlisi 1 15 Ocak 2010

TC

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü

DUYURU BAŞLAMA TARİHİ : 31/12/2009

SON BAŞVURU TARİHİ : 15/01/2010

ÖN DEĞERLEME TARİHİ : 20/01/2010 Öndeğerlendirme Sonuçları Üniversitemiz Web sitesinde ilan edilecektir. www.cumhuriyet.edu.tr)

GİRİŞ SINAVİ TARİHİ : 25/01/2010

SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ : 29/01/2010 (Sonuçlar Üniversitemiz Web sitesinde ilan edilecektir. www.cumhuriyet.edu.tr)

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsüne 2547 Sayılı Kanun ve 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazetede (Değişiklik 19.09.2009 tarih ve 27354 Sayılı Resmi Gazetede) yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde Araştırma Görevlisi alınacaktır.

GENEL ŞARTLAR

1-657 Sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

2- Araştırma Görevlisi kadrosuna başvurabilmek için ALES?den alanı ile ilgili en az 70 puan , Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

3-Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Yükseköğretim Kurulunca denkliğinin onaylanmış olması gereklidir.

4-Adaylar ilan edilen kadrolardan yalnızca bir tanesine müracaat edebilirler.

ÖZEL ŞARTLAR

1-Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak.

2-Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak, 4'lük not sisteminin 100'lük not sistemine eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenir.

- Enstitülerde atamalar 50/d maddesine göre yapılacaktır. ( 50/d maddesi gereği atanacaklar belirtilen anabilim dalında lisansüstü eğitim yapıyor olmak durumundadır)

- Fakültelerde ise 33/a maddesine göre yapılacaktır.

MUAFİYET

1- a) Doktorasını tamamlamış olanlar,

b) Bu Yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte yükseköğretim kurumlarında uzman, öğr.gör.,okutman,arş.gör. unvanlarında çalışmakta olanlar merkezi sınavdan muaftır.

c) Yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvuruda bulunanlar merkezi sınavdan muaftır.

2- Meslek yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvuruda bulunanlar ise yabancı dil şartından muaftır.

BAŞVURU ŞEKLİ VE İSTENEN BELGELER

1. Dilekçe (Başvurulan anabilim/anasanat dalı /Bölüm ve Program , Adı Soyadı ,Yazışma Adresi ve Tel. Numarası açıkça belirtilecektir.)

2. Özgeçmiş.

3. Erkek adaylar için askerlik durumlarını gösteren belge.

4. Nüfus cüzdanı fotokopisi.

5. Diploma veya geçici mezuniyet belgesi noter onaylı sureti ve mezuniyet transkriptleri (yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğini gösteren onaylı belge).

Not: Şahsen başvurularda belgelerin aslı ibraz edilecek , fotokopileri alınıp onaylanacaktır.

6. İki adet fotoğraf (4,5x6 cm. ebadında vesikalık fotoğraf).

7. ALES Belgesi.

8. Yabancı Dil Belgesi (KPDS, ÜDS veya eşdeğerliliği).

9. İlan edilen alanlara, belirtilen kadro dereceleri itibariyle atanabilecekler başvuracaktır.

10. İlan edilen kadroya bağlı olarak varsa yüksek lisans veya doktora belgesinin onaylı örneği.

11. Varsa yayımlanmış ya da yayımlanacak çalışmaların örnekleri.

12. halen bir kamu kurumunda çalışanlar veya ayrılmış olanlar için hizmet cetveli.

Not: Tüm belgelerin asılları sınavın kazanılması durumunda ibraz edilmek zorundadır.

BAŞVURU YERİ: Kadronun ilan edildiği enstitü müdürlüklerine şahsen ve ya posta yoluyla yapılacaktır. Başvuru süresi duyuru başlama tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. (Belgesi eksik olan adayların müracaatları kabul edilmeyecektir. Postadaki gecikmelerden kurumumuz sorumlu tutulamaz.)

  Çevre Teknolojisi ABD İçin ; İlgili Bölümden Mezun Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Spor Yöneticiliği Bölümü Mezunu Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD için ; İlgili Bölüm Mezunu Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Resim İş Eğitimi ABD İçin ;İlgili Bölümden Mezun olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ABD İçin ; İlöğretim Sosyal Bilgiler Eğitimi Bölümünden Mezun Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Orta Çağ Tarihi ABD İçin; İlgili Bölüm Mezunu Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Din Psikolojisi ABD İçin ; İlgili Bölümden Mezun Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Uygulamalı Psikoloji ABD ; İlgili Bölümden Mezun Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  İngiliz Dili Ve Edebiyatı ABD İçin; İlgili bölümden Mezun Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Çalışma Ekonomisi ABD İçin ; İlgili Bölümden Mezun Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Muhasebe ve Finansman ABD İçin ; İlgili Bölümden Mezun Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Muhasebe Ve Finansman ABD İçin ; İlgili bölümden Mezun Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Üretim Metalurjisi ABDİçin ; İlgili Bölümden Mezun Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Malzeme ABD İçin ; İlgili Bölümden Mezun Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Matematik eğitimi ABD İçin ; İlköğretim Matematik Bölüm Mezunu Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Organik Kimya ABD İçin ; İlgili Bölümden Mezun Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Diş Hastalıkları ve Tedavisi ABD İçin ; İlgili Bölüm Mezunu Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Ortodonti ABD İçin ; İlgili bölüm Mezunu Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Protez ABD İçin ; İlgili bölümden Mezun Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hemşireliği ABD İçin ; İlgili Bölüm Mezunu Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Ağız Diş Ve Çene Hastalıkları ABD için ; İlgili Bölümden Mezun Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Beslenme ve Diyetetik ABD İÇİn ; İlgili bölümden Mezun Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği ABD İçin; İlgili Bölümden Mezun Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Geoteknik ABD İçin ; İlgili bölüm Mezunu Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Elektrik Makinaları ABD İçin ; İlgili Bölümden Mezun Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Güzel Sanatlar Fak.Müzik Bölümü Müzik Bilimleri ABD Mezunu Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  Kimya Eğitimi ABD İçin ; Eğitim Fak. Kimya Eğitim Bölüm Mezunu Olmak Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010
  İletişim Fakültesi Mezunu ve ilgili alanda doktora yapıyor olmak. Araştırma Görevlisi 1 15 Ocak 2010

T.C.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu?nun ilgili maddeleri ve 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan ?Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik? ile bu yönetmelikte değişiklik yapan 19.09.2009 tarih ve 27354 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan yönetmelik hükümlerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

GENEL ŞARTLAR

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

b) Öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına naklen veya açıktan yapılan her türlü atamada (lisans öğreniminde mezun olunan alanda ) ALES?den en az 70 , ÖSYM tarafından yapılan KPDS veya ÜDS?den en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

MUAFİYETLER

a- Doktorasını tamamlamış olanlar,

b- Meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacaklar,

c-Bu yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte yükseköğretim kurumlarında Öğr.Gör., Okutman, Arş.Gör. Uzman unvanlarında çalışmakta olanlar,

d-Yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvuruda bulunanlar merkezi sınav (ALES)?ten; meslek yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularda ise yabancı dil koşulundan muaftır.

ÖZEL ŞARTLAR

1- Okutman kadrosuna başvuru için aranacak özel şartlar şunlardır:

a) Yabancı Dil okutmanı başvurularında Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan KPDS veya ÜDS den en az 80 puan veya eş değerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip olmak .

BAŞVURU ŞEKLİ VE İSTENEN BELGELER

Not: Şahsen başvurularda belgelerin aslı ibraz edilecek, fotokopileri alınıp onaylanacaktır

1-Dilekçe (Başvurulan birim ve anabilim dalı ile yazışma adresi, telefon numarası mutlaka belirtilecektir.)

2-Özgeçmiş

3-İki adet vesikalık fotoğraf

4-Nüfus Cüzdanı fotokopisi

5-Askerlik Durum Belgesi

6-Mezuniyet Belgesi onaylı sureti

7-Lisans Transkript Belgesi onaylı sureti

8-Yabancı Dil Belgesi (KPDS, ÜDS veya muadili)

9-ALES Belgesi

10-Tecrübe şartı aranan unvanlar için daha önce kamu kurumlarında görev yapan adayların alacakları onaylı hizmet belgesi, özel sektörde görev yapan adayların ise çalıştığı işyerinden alınacak çalışma belgesi.

Not: Tüm belgelerin asılları sınav kazanıldığı takdirde ibraz edilmek zorundadır.

  İngilizce Öğretmenliği veya İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü Mezun Olmak Okutman 1 15 Ocak 2010
  Türk Dili Ve Edebiyatı Bölümü veya Türk Lehçeleri ve Edebiyatları ;Bölümü Mezunu Olmak Okutman 1 15 Ocak 2010
  İngilizce Öğretmenliği veya İngiliz Dili Edebiyatı Bölümü mezunu Olmak Okutman 1 15 Ocak 2010

TC

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü

DUYURU BAŞLAMA TARİHİ : 31/12/2009

SON BAŞVURU TARİHİ : 15/01/2010

ÖN DEĞERLEME TARİHİ : 20/01/2010( Ön değerlendirme Sonuçları Üniversitemiz Web sitesinde ilan edilecektir. www.cumhuriyet.edu.tr)

GİRİŞ SINAVİ TARİHİ : 25/01/2010

SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ : 29/01/2010 (Sonuçlar Üniversitemiz Web sitesinde ilan edilecektir. www.cumhuriyet.edu.tr)

Üniversitemiz birimlerinde boş bulunan Öğretim elemanı kadrolarına 31.07.2008 gün ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Öğretim Üyesi dışındaki Öğretim elemanı kadrolarına naklen veya açıktan atamalarda uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş sınavlarına ilişkin usul ve esaslar hakkındaki yönetmelik ile bu yönetmelikte değişiklik yapan 19.09.2009 gün ve 27354 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan yönetmelik hükümleri çerçevesinde öğretim elemanı alınacaktır.

GENEL ŞARTLAR

a1-657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2- Başvurularda merkezi sınavdan ALES?ten (öğretim elemanı atamalarında lisans öğreniminde mezun olunan alandan) en az 70 puan almış olmak.

3- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

ÖZELŞARTLAR

1- En az lisans mezunu olmak.

2- Belgelendirmek kaydıyla alanlarında en az iki yıl tecrübeli olmak.(Tecrübe süresinde lisans mezuniyetinden sonraki süre esas alınacaktır. )

MUAFİYET

1- a) Doktorasını tamamlamış olanlar,

b) Bu Yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte yükseköğretim kurumlarında uzman, öğr.gör.,okutman, arş.gör. ünvanlarında çalışmakta olanlar;

c) Yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında merkezi sınav. (ALES)

2- Meslek yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularda ise yabancı dil şartı aranmaz.

BAŞVURU ŞEKLİ VE İSTENEN BELGELER

1. Dilekçe (Başvurulan anabilim/anasanat dalı /Bölüm ve Program, Adı Soyadı, Yazışma Adresi ve Tel. Numarası açıkça belirtilecektir.)

2. Özgeçmiş.

3. Erkek adaylar için askerlik durumlarını gösteren belge.

4. Nüfus cüzdanı fotokopisi.

5. Diploma veya geçici mezuniyet belgesi noter onaylı sureti ve mezuniyet transkriptleri (yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğini gösteren onaylı belge).

Not: Şahsen başvurularda belgelerin aslı ibraz edilecek, fotokopileri alınıp onaylanacaktır.

6. İki adet fotoğraf (4,5x6 cm. ebadında vesikalık)

7. ALES Belgesi.

8. Yabancı Dil Belgesi (KPDS, ÜDS veya eşdeğerliliği).

9. Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda çalışmakta olanlar ile bir fiil ilgili alanda dalda çalışıyor olanlar veya ayrılmış olanlar getireceklerdir.)

10. İlan edilen alanlara, belirtilen kadro dereceleri itibariyle atanabilecekler başvuracaktır.

11. İlan edilen kadroya bağlı olarak varsa yüksek lisans veya doktora belgesinin onaylı örneği.

Not: Tüm belgelerin asılları sınav kazanıldığı takdirde ibraz edilmek zorundadır.

BAŞVURU YERİ: Kadronun ilan edildiği ilgili fakülte dekanlıklarına şahsen ve ya posta yoluyla yapılacaktır. Başvuru süresi duyuru başlama tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. (Belgesi eksik olan adayların müracaatları kabul edilmeyecektir. Postadaki gecikmelerden kurumumuz sorumlu tutulamaz.)

  Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Müh. veya Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümlerinden Mezun Olmak Uzman 1 15 Ocak 2010