Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 23 Aralık 2009 09:35, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi?ne, 2547 sayılı Kanun, ?Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin yürürlükteki ilgili maddeleri ile Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuruda bulunacak adaylar, yazışma adreslerini içeren, başvurdukları bölüm ve anabilim dallarını belirttikleri dilekçelerine, özgeçmiş, 4 adet fotoğraf, öğrenim durumlarını gösterir belgeler ve nüfus cüzdanı örneğini ekleyerek, ilgili birime şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Profesör kadrolarına müracaat edecek adayların;

Özgeçmişlerini, (birisi başlıca araştırma eseri olmak üzere gösterecekleri eser veya yayınlarını belirttikleri) bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, bunlara ilişkin dokümanı, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden, biten doktora ve yüksek lisans (bilim uzmanlığı) çalışmalarını, üniversite veya yüksek teknoloji enstitüsüne katkılarını kapsayan eserlerinin belirtildiği yayın listesini içeren 6 takım yayın dosyalarını başvuru dilekçelerine ekleyeceklerdir.

Başvuracak adayların Devlet hizmetine girmede aranan niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

Başvuru süresi bu ilanın Resmi Gazete?de yayım tarihinden itibaren 15 gün olup, posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul?ca denkliğinin onaylanmış olması gerekir.

Bölüm/Anabilim/ Anasanat Dalı Profesör Doçent Yrd.Doç. Açıklamalar
HUKUK FAKÜLTESİ        
Özel Hukuk        
Medeni Hukuk 1