Boğaziçi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Aralık 2009 11:42, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Boğaziçi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan ek 2'nci maddenin (b) fıkrasına göre KPSS(B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla aşağıda belirtilen pozisyonlara toplam 3 sözleşmeli personel alınacaktır.
Başvuru süresi ilan tarihinden itibaren 15 gündür.

1- BAŞVURACAKLARDA ARANILACAK GENEL ŞARTLAR

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak.

b) KPSS (B) gurubu sınavına girmiş olmak.

c) Erkek adayların, muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak

d) 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak

e) 4-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

2-ARANILAN NİTELİKLER

Büro Personeli (Giderleri Döner Sermaye gelirinden karşılanmak üzere)

Üniversitelerin en az 4 (dört) yıllık eğitim veren Muhasebe veya Muhasebe Bilgi Sistemleri lisans programı ; Maliye veya Maliye-Muhasebe lisans programları, veya İşletme, İşletmecilik, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, İşletme-Ekonomi, İşletme-İktisat lisans programlarının birinden mezun olmak, ve en az 5 yıllık tecrübeli olduğunu belgelemek.

Büro Personeli Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, Afete Hazırlık Eğitim Biriminde istihdam edilmek üzere: Eğitim Fakültesi Fen ve/veya Matematik bölümü mezunu, KPDS'den en az C düzeyinde puan almış olmak veya TOEFL / İELTS'den eşdeğeri puan almış olmak.

Destek Personeli Lise mezunu olmak, M,E.B'dan onaylı Çocuk Gelişimi, Eğitimi Bakımı konusunda kurs belgeli, ve en az 7 yıl çalışmış olmak ve bunu belgeleyebilmek.

3- BAŞVURU :

Başvuruda bulunacaklar bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde.

1-Fotoğraflı özgeçmiş,

2- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3- Diploma fotokopisi,

4- 2008 yılı KPSS (B) grubu sınavlarından Lisans mezunları için 2008 yılı KPSSP3, ve Ortaöğretim Mezunları için 2008 yılı KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

Adayların Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

4-BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

-Başvuru sonunda KPSS puan sıralaması esas alınarak yerleştirmeye hak kazananların listesi www.boun.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Her kadronun iki katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan yerleştirilmek üzere başvuran olmadığı takdirde ilan edilen yedek yerleştirilenler sırası ile çağrılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Yerleştirilmeye hak kazanan adayların sonuçların ilan edilmesinden itibaren 7 iş günü içerisinde Personel Dairesi

Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Bu süre içerisinde başvurmayan adaylar haklarını kaybederler.