Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 12 Aralık 2009 09:13, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik esasları ile Üniversitemiz Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvurma Atama ve Görev Süresi Uzatımı ile ilgili Yönerge hükümlerince Öğretim Üyesi alınacaktır.

MÜRACAATLARDA ARANACAK ŞARTLAR:

PROFESÖRLER:

1- Profesör kadroları daimi statüde olup, adaylar dilekçe ve ekindeki bütün dosyalarına, doçentlik belgelerini, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış diğer öğrenim belgelerini, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı fotokopilerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını ekleyerek 6 (altı) takım dosya ve 6 adet fotoğrafla teslim edeceklerdir.

2- 2547 sayılı Kanunun 26. maddesinde belirtilen koşullar ile Üniversitemiz Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvurma Atama ve Görev Süresi Uzatımı ile ilgili Yönerge hükümlerini sağlayamayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Adaylar dilekçelerinde yayınlarından birini Başlıca Araştırma Eseri olarak göstereceklerdir.

DOÇENTLER:

1- Doçent kadroları daimi statüde olup, adaylar dilekçe ve ekindeki bütün dosyalarına, doçentlik belgelerini, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış diğer öğrenim belgelerini, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı fotokopilerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını ekleyerek 4 (dört) takım dosya ve 6 adet fotoğrafla teslim edeceklerdir.

2- 2547 sayılı Kanunun 25. maddesinde belirtilen koşullar ile Üniversitemiz Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvurma Atama ve Görev Süresi Uzatımı ile ilgili Yönerge hükümlerini sağlayamayan adayların başvurulan değerlendirmeye alınmayacaktır.

NOT:

1- Öğrenim belgesini yurtdışından almış olan adayların öğrenim belgelerinin Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

2- Adaylar sadece ilan edilen bir Anabilim Dalına müracaat edebilirler. Herhangi bir kadronun koşullarına sağlayan adayların bir alt kadroya müracaatları kabul edilmez.

3- İlan şartlarımızı taşıyan adayların ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde; Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı'na bizzat başvurmaları gerekmektedir.

4- Postayla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BİRİMİ ANABİLİM DALI UNVAN DERECE AÇIKLAMA
Tıp Fakültesi Radyodiagnostik Profesör 1 Nöroradyoloji ve Girişimsel Radyoloji Deneyimli
Turgutlu MYO   Profesör 1 Minaroloji ve Petrografi Deneyimli
Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Doçent 1 El Cerrahisi Konusunda Deneyimli
Akhisar MYO   Doçent 2 Endüstriyel Tavukçuluk Konusunda Deneyimli
Salihli MYO   Doçent 2 Maliye