Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 07 Aralık 2009 08:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğretim Elemanı Alım İlanı

T.C. GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ?NDEN

Enstitümüz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümüne 2547 Sayılı Kanun ile ?Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik? uyarınca Araştırma Görevlisi alınacaktır.

BAŞVURULARDA GENEL ŞARTLAR

- 657 Sayılı Kanun?un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

- Başvurularda merkezi sınavdan (ALES) (atama yapılacak programın lisans / önlisans eğitimine hangi alanda öğrenci alınıyorsa o alanda) en az 70 puan, (Doktorasını tamamlamış olanlar, Meslek Yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacaklar, 31.07.2008 tarihinde yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılanlar merkezi sınavdan (ALES) muaftır), Meslek Yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularda yabancı dil şartı aranmaz.

- Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı?nca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gereklidir.

ÖZEL ŞARTLAR

- Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak.

- Bilgisayar Mühendisliği veya Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde lisansüstü programa başlamış olmak.

MUAFİYET

- Doktorasını tamamlamış olanlar, bu Yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında, merkezi sınav şartı aranmaz.

BAŞVURU ŞEKLİ VE EKLENECEK BELGELER

Araştırma Görevlisi kadrosuna başvurularda adaylar başvuru genel ve özel şartlarına göre aşağıdaki belgeleri dilekçelerine eklemeleri gerekmektedir.

Adaylar başvurularını başvurdukları bölüm/anabilim dalını belirten dilekçeleri ile Gebze Yüksek tEknoloji Enstitüsü Çayırova Yerleşkesinde yer alan Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı'na şahsen veya [email protected] e-posta adresine yapabilecektir. Dilekçeleri ekine; özgeçmiş, onaylı nüfus cüzdan sureti, fotoğraf, Merkezi Sınavı belgesi (ALES), Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS) puanını gösterir belge veya eş değerliği kabul edilen bir sınavdan almış olduklarını puanı gösteren belge, diplomaları (lisans/yükseklisans), öğrenci belgesi, erkek adayların askerlik durumunu gösteren belge ile birlikte var ise ilgili dalda bilimsel çalışmalarını kapsayan dosyayı vereceklerdir.

Başvurular Şahsen veya internet üzerinden yapılabilir.

Elektronik ortamda başvuru yapacak adaylar, belgeleri eklerin sırasına göre pdf formatında tarayarak e-mail?e tek dosya halinde eklemeleri gerekmektedir.

Enstitümüz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Donanımı Anabilim Dalı'na 1 adet Araştırma Görevlisi alınacaktır. Araştırma Görevlisi 1 21 Aralık 2009
  Enstitümüz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Mühendisliği Kuramsal Temelleri Anabilim Dalî'na 1 adet Araştırma Görevlisi alınacaktır. Araştırma Görevlisi 1 21 Aralık 2009
  Enstitümüz Mühendislik Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü Kartoğrafya Anabilim Dalına 1 adet Araştırma Görevlisi alınacaktır. Araştırma Görevlisi 1 21 Aralık 2009