Kahramanmaraş İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 04 Aralık 2009 13:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kahramanmaraş İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

KAHRAMANMARAŞ İL ÖZEL İDARESİ

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine bağlı birimlerde 2010 yılında tam zamanlı olarak çalıştırılmak üzere 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 36. Maddesi ile 5393 sayılı Belediyeler Kanununun 49. Maddesi çerçevesinde 16 adet sözleşmeli personel alınacaktır. Alım yapılacak sözleşmeli personele ait unvanlar ve adetleri aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.

Kadro Unvanı Adet
İnşaat Mühendisi 7
Mimar 1
Şehir Plancısı 1
Bilgisayar Mühendisi 1
Harita Mühendisi 1
Elektrik veya Elektrik Elektronik Mühendisi 1
Sosyal Çalışmacı ( Sosyal Hizmet Uzmanı) 2
Sosyolog 1
Psikolog 1

TALEPTE BULUNANLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

a ) 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlara haiz bulunmak,

b) Herhangi bir sosyal güvenlik kuruluşundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

c) Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya muaf olmak,

d) 2008 veya 2009 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarının herhangi birinde KPSSP3 puan türünde ilan edilen teknik kadrolar için en az 75, diğer kadrolar için en az 70 puan almış olmak,

e) 35 yaşından büyük olmamak,

f) Alım yapılacak branşlarda belirlenen lisans bölümlerinden mezun olmak,

g) İl Özel İdaresinde görevli diğer personelin çalışma şartlarına ve mesaisine uymayı kabul etmek,

h) Her türlü arazi şartlarında çalışmayı kabul etmek,

ı) Maliye Bakanlığı tarafından 2010 yılı için belirlenecek limitler dahilinde İl Özel İdaresinin belirleyeceği ücreti kabul etmek.

BAŞVURU ŞEKLİ

1) Adayların 15/12/2009 tarihine kadar İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden temin edecekleri iş talep formu, özgeçmiş, KPSSP3 sonuç belgesi (fotokopisi) ve diploma (fotokopisi) ile birlikte İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

2) Başvurular elden yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

3) İş talep formunu eksik dolduranlar ile eksik belge ile müracaat edenlerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

4) Gerçeğe aykırı beyanda bulunanlar veya sahte evrakla müracaat edenler işe başlamış olsalar bile sözleşmeleri iptal edilir ve haklarında yetkili makamlara suç duyurusunda bulunulur.

SÖZLÜ SINAVA DAVET

1) İlan edilen her bir unvan için alınacak personel adedinin dört katı kadar aday KPSSP3 puan üstünlüğü esasına göre en yüksek puandan başlayarak sözlü sınava davet edilecek ve bu adaylar arasında sözlü sınav yapılacaktır.

2) KPSSP3 puan üstünlüğü esasına göre sözlü sınava hak kazananlar 18/12/2009 tarihinde İl Özel İdaresi İlan panosunda ve http://www.kahramanmaraşözelidare.gov.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilanlar tebligat mahiyetinde olacak adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

3) Sözlü sınava hak kazanan adaylar, sınav konuları ve sınav sonuçlarına ilişkin bilgileri, İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden alabilirler.