Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Naklen Mütercim Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Aralık 2009 08:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Naklen Mütercim Alım İlanı

Avrupa Birliği Genel Sekreterliğinden Duyurulur;

NAKLEN MÜTERCİM ALINACAKTIR

Genel Sekreterliğimizde mütercim olarak çalışmak üzere, halen bir kamu kurum ve kuruluşunda mütercim kadrosunda çalışmakta olan personelden, aşağıdaki koşulları taşıyanlardan başvurusu uygun görülenler kurumlarının muvafakatıyla, nakil suretiyle alınacaktır.

1. Üniversitelerin yabancı dil (İngilizce, Fransızca, Almanca) ile ilgili fakültelerinden mezun olmak;

2. Son beş yıl içerisinde KPDS'ye girmiş olduğunu ve yukarıda belirtilen dillerden birinde (A) seviyesinde puan aldığını belgelemek (KPDS'ye girmiş olduğu dilin dışında yukarıda belirtilen dillerden birinde en az KPDS (B) seviyesinde puana sahip olmak avantaj teşkil edecektir),

3. Çalıştığı kamu kurum ve kuruluşunda AB alanında çeviriler yapmış olmak,

Başvuru:

Genel Sekreterliğimizde mütercim olarak çalışmak isteyen kişilerin, Türkçe olarak yazılmış görev alma taleplerini içeren dilekçe ve özgeçmişlerini (hangi konularda çeviri yapmış olduklarını gösteren ayrıntılı bilgiler dâhil olmak üzere), aşağıda belirtilen e.mail adresine iletmeleri gerekmektedir.

Başvurular Genel Sekreterliğimizde değerlendirilecek ve bu değerlendirme sonucu başvurusu uygun görülen kişiler, şahsen görüşülmek üzere Genel Sekreterliğimize davet edileceklerdir.

e-Posta: [email protected]