Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Geçici Görevli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Aralık 2009 08:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Geçici Görevli Personel Alım İlanı

Avrupa Birliği Genel Sekreterliğinden Duyurulur;

GEÇİCİ GÖREVLİ PERSONEL ALINACAKTIR:

Genel Sekreterliğimizde aşağıda belirtilen görevlerde çalıştırılmak üzere, halen bir kamu kurumunda çalışmakta olan personelden, başvurusu uygun görülenler kurumlarının muvafakatıyla, geçici görevli personel olarak alınacaktır.

A) Teknik Hizmetler Daire Başkanlığı'nda çalıştırılmak üzere;

Bilgisayar Programramcısı, Elektrik ve iletişim hizmetleri teknisyeni ve bilgisayar donanım sorunlarınıı giderebilecek bilgi ve tecrübeye sahip teknik personele ihtiyaç vardır.

B) Personel Daire Başkanlığı'nda çalıştırılmak üzere;

Müdür, Şef, Memur düzeyinde, yeterli düzeyde iş deneyimi, bilgisayar bilgisi ile personel konularında mevzuat bilgisine sahip personele ihtiyaç vardır.

C) İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nda çalıştırılmak üzere;

Müdür, Şef veya Memur düzeyinde, Yeterli düzeyde iş deneyimi, bilgisayar bilgisi ile ihale, satın alma veya ambar ve ayniyat konularında mevzuat bilgisine sahip olması gerekir.

Başvuru:

Genel Sekreterliğimizde geçici görevli personel olarak çalışmak isteyen kişilerin, Türkçe olarak yazılmış görev alma taleplerini içeren dilekçe ve özgeçmişlerini, aşağıda belirtilen e.mail adresine iletmeleri gerekmektedir.

Başvurular Daire Başkanlıklarımızca değerlendirilecek ve bu değerlendirme sonucu başvurusu uygun görülen kişiler, şahsen görüşülmek üzere Genel Sekreterliğimize davet edileceklerdir.

Diğer açıklamalar:

Uygun görülen adaylar, 5916 sayılı Genel Sekreterlik Teşkilat ve Görevleri Hakkındaki kanunun ilgili hükümleri gereğince geçici görevlendirme ile görevlendirilebileceği gibi uygun görülmesi halinde kadroya atama şeklinde de değerlendirilebilir.

Geçici görevlendirme halinde 8/6/1984 tarihli ve 217 sayılı Devlet Personel Başkanlığı Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 2 nci maddesinde sayılan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar aylık, ödenek, her türlü zam ve tazminatlar ile diğer mali ve sosyal hak ve yardımları kurumlarınca ödenmek kaydıyla, kurumlarının ve kendilerinin muvafakati ile geçici olarak Genel Sekreterlikte görevlendirilebilir. Genel Sekreterliğin bu konudaki talepleri, ilgili kurum ve kuruluşlarca öncelikle sonuçlandırılır. Bu personel, kurumlarından aylıklı izinli sayılır. İzinli oldukları sürece memuriyetleri ile ilgili özlük hakları devam eder ve bu süreler terfi ve emekliliklerinde hesaba katılır. Terfileri başkaca bir işleme gerek kalmaksızın süresinde yapılır.

E-Posta: [email protected]

Telefon: 0312 218 1341