Fırat Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Kasım 2009 13:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Fırat Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin 28 Haziran 2007 Tarihli Resmi Gazete?de 26566 Sayı ile yayımlanan esasların Ek-2.maddesi (b) bendinde belirtilen yönteme göre Üniversitemiz Hastanesinde görevlendirilmek üzere Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) gurubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.

ÜNVANI ADEDİ ARANILAN NİTELİKLER SÖZLEŞME BRÜT ÜCRETİ
Hemşire 6 Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu lisans programlarının birinden mezun olmak. 1.472,19 TL.
Anestezi Teknisyeni 1 Anestezi bölümü önlisans programından mezun olmak. 1.397,78 TL.

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

GENEL ŞARTLAR :

a) T.C. Vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlar, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırmak, Devlet sırlarını açığa vurmak suçlarından hükümlü bulunmamak.

d) Erkek adayların, askerlik hizmetini yapmış veya askerlikten muaf olması,

e) 657 sayılı kanunun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak,

2- İlan tarihi itibariyle en az onsekiz (18) yaşını tamamlamış olmak ve otuzbeş (35) yaşından gün almamış olmak,

3- 2008 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak,

4- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ :

1- Başvurular; ilanın gazetede yayımladığı (21.11.2009) gününü izleyen 15 gün içinde (07.12.2009 mesai bitimine kadar) Fırat Üniversitesi Personel Daire Başkanlığından temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte (söz konusu belgelerin noter tasdikli veya aslı görülmek üzere beraber getirilecek) şahsen yapılacaktır.

2- Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI :

Lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93 puan türüne bakılarak değerlendirme yapılacaktır. KPSS (B) grubu puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 5 (beş) iş günü içerisinde www.firat.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Her kadronun 2 (iki) katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan başvuran olmadığı veya aranan şartları taşımadığı tespit edilmesi halinde yerine yedek kazananlardan sırası ile yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER :

1- Başvuru Formu

2- Öğrenim belgesi

3- 2008 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi

4- Nüfus cüzdanı tasdikli örneği

5- Fotoğraf (1 adet)