İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 19 Kasım 2009 14:16, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Alım İlanı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Aşağıda anabilim dalı itibariyle unvan ve şartları belirtilen, Enstitümüz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde açık bulunan yardımcı doçent kadrosuna 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 28.01.1982 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin ilgili maddeleri, Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik İle Enstitümüzün Minimum Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri İle İlgili Esasları uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

1- istenen Belgeler:

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların dilekçe, iş talep formu ve 2 adet fotoğraf ile birlikte özgeçmiş, lisans, yüksek lisans, doktora diplomaları, doktora tezi, yabancı dil başarı belgesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyayı 4 nüsha olarak hazırlayarak, Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına (Gülbahçe Köyü Kampus alanı Urla-IZMİR) müracaat etmeleri gerekmektedir.

2- Adayların 657 sayılı Kanun'un 48. maddesindeki şartlar ile kadronun derecesi bakımından atanabilme şartlarını taşımaları gerekmektedir.

3- Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları ayrıntılı hizmet belgesini ibraz edeceklerdir.

4- Başvuracakların, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 28.01.1982 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara ilişkin Yönetmelik ile Enstitümüzün Minimum Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri ile İlgili Esasları hükümlerini sağlamaları gerekmektedir. (Kanun ve Yönetmelikler http://www.ivte.edu.tr adresinden temin edilebilir.)

5- Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

6- Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

BİRİMİ ANABİLİM DALI UNVAN ADET AÇ I KUMA

Mühendislik Fak. Bilgisayar Mühendisliği Yrd.Doç. 1 Bilgisayar Mühendisliği veya Bilişim Sistemleri Bölümlerinin birinden yüksek lisans ve doktora diplomalarına sahip olmak. Bilgisayarla görü ve imge işleme konularında araştırmaları olan, Yazılım Mühendisliği, veritabanları, nesneye yönelik tasarım ve analiz derslerini verebilecek.