Erzurum Valiliği Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Kasım 2009 13:36, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Erzurum Valiliği Sözleşmeli Personel Alım İlanı

ERZURUM VALİLİĞİNDEN DUYURULUR 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Erzurum Valiliği ve İlçe Kaymakamlıklarında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre aşağıda unvanı ve adedi belirtilen Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına, 2008 KJPSS (B) grubu puan sıralamasına göre Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar hükümlerine uygun şekilde personel alınacaktır-

GENEL ŞARTLAR :

a) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

b) Erkek adaylarda askerliğini yapmış veya en az 1 yıl erteletmiş olmak.

c) Görevini yerine getirmede sağlık yönünden engel olabilecek daimi hastalığı veya özrü bulunmamak.

d) Son başvuru tarihi itibariyle 35 yasını doldurmamış olmak.

ÖZEL ŞARTLARI ;

1) SÖZLEŞMELİ BÜRO PERSONELİ (3 Kişi alınacaktır)

a) Üniversitelerin 4 yıl ve özeri eğitim veren fakültelerin Bilgisayar, Bilgisayar Teknolojisi ve Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Halkla ilişkiler, Hukuk, İktisat, işletme, İnsan Kaynakları Yönetimi, Kamu Yönetimi, Muhasebe, İletişim, Siyaset Bilimî, Siyaset Bilimi ve Karnu Yönetimi bölümlerinden veya bunların denkliği Yüksek Öğrenim Kurulunca kabul edilen Yurtdışındaki bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak.

b) 2008 ItPSS B grubu sınavına girmiş ve KPSSP3 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak.

2) SÖZLEŞMELİ PROGRAMCI (1 kişi alınacaktır)

a) Üniversitelerin veya 4 yıl ve üzeri eğitim veren lisans programlarından Bilgisayar, Bilgisayar Bilimi/Bitimleri, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği/Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Donanımı ve Teknolojisi, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojisi Bölümü, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi ve Büro Yönetimi, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar ve Enformatik/Bilgisayar-Enforrnatik, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Yazılım Mühendisliği bölümlerinden veya 2 yıl eğitim veren önlisans programlarından Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerligi, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulama, bölümlerinden ya da bunların denkliği Yüksek Öğretim Kurulunca kabul edilen Yurtdışındaki bölümlerinden birini bitirmiş olmak

b) 2008 KPSS B grubu sınavına girmiş ve Lisans mezunları KPSSP3, önlisans mezunları ise KPSSP93 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak.

c) Kamu Personeli Yabancı Dil Sınavı İngîlîzceden (KPDS) en az D düzeyinde puan almak veya buna eşdeğer 1ELTS veya TOEFL belgesi bulunmak.

d) Değerlendirmede öncelik lisans mezunlarına verilecek müracaat olmaması halinde önlisans mezunları değerlendirmeye alınacaktır.

BAŞVURU SEKLİ VE SÜRESİ :

1. Başvuru yapmak isteyen adaylar www.erzurum. gov.tr. adresinden temin edecekleri İş Talep Formunu eksiksiz olarak doldurup fotoğraf yapıştırdıktan sonra, aşağıda istenilen belgelerle birlikte en geç 1 e/12/2009 tarihi mesai bitimine Erzurum Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü İşlemler Şefliği adresine şahsen veya posta ile müracaat edeceklerdir. Posta ile yapılan başvurulurdaki gecikmede sorumluluk müracaat eden adaya aittir.

2. Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personel Seçme Sınavı puanları ÖSYM Başkanlığından teyit edilecektir.

3. Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır,

4. Başvuru esnasında Kurumumuz tarafından aranan belgeler incelendiğinde eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER:

a) Diploma veya mezuniyet belgesi sureti

b) Nüfûs Cüzdanı Fotokopisi

c) KPSS Sonuç Belgesi aslı veya internet çıktısı

d) Yabancı Dil Belgesi sureti (Programcı için)

Not: İstenilen belgelerin suret veya fotokopileri ile başvuru yapılabilecek, atamayı hak kazananlardan asılları ayrıca istenilecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ. DUYURULMASI VE ATAMA:

Valiliğimizce Oluşturulan Değerlendirme Komisyonu tarafından;

1. Başvurusu kabul edilen adayların başvuru süresi bittikten sonra nitelikleri incelenecek başvurusu uygun olanlar Lisans Mezunları KPSSP3 puanı esas alınarak Ön lisans mezunları ise KPSSP93 puanı sıralamasına tabi tutulacak ve en yüksek puan alan adaylardan başlanarak ilan edilen kadro sayısı kadar adayın asil olarak ve yine aynı sayıda adaym yedek olarak kazandığı Valiliğimiz www.erzurum. gov.tr. Adresin de «lan edilecek ve ayrıca yerleştirilmesi yapılan adayların adreslerine de bildirilecek, ayrıca; istenilen belgeleri verilen süre içerisinde teslim ettikten sonra atamaları yapılarak sözleşme imzalanacaktır.

2. Basan puan sıralaması sonucunda puanların eşit olması halinde, yaşı küçük olan adaya öncelik tanınacaktır.

3. Atama yapılmasını hak kazanan adaylardan verilen süre içerisinde belgelerini teslim etmeyen veya ataması yapıldıktan sonra süresi içerisinde görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları göreve başlamış olsalar bile iptal edilecek ve yerlerine puan sıralamasına göre yedek adayların ataması yapılacaktır.

DİĞER HUSUSLAR:

1. Atamaları yapılmayan adayların başvuru evraklarını yerleştirme sonucunun ilanından itibaren 15 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde iade edilecek olup, belirtilen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır

2. Programcı için mesleki tecrübenin belirlenmesinde Bilişim Personeli (Programcı) olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4/B maddesi ile 399 sayılı KHK'ye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile SSK'na tabi özel kesimde bilişim personeli (Programcı) olarak geçtiği belgelenen hizmet stlreleri esas alınır.

3. Mezun olunan fakülte veya yüksekokullarda mezuniyetlerde yukarıda özel şartlar başlığı adı altındaki 1-2/a bentlerinde sayılan mezun olunan programlar değerlendirmeye alınacak bunun dışındakiler değerlendirmeye alınmayacaktır.

4. İlan metninde belirtilmeyen hususlar hakkında diğer ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.