Mardin Valiliği 4/B'li personel alım ilanı

İlan Giriş : 13 Kasım 2009 21:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mardin Valiliği 4/B'li personel alım ilanı

MARDİN VALİLİĞİNDEN KAMUOYUNA DUYURULUR

4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

İçişleri Bakanlığı Mardin Valiliği emrinde çalıştırılmak üzere ekli listede unvanı ve adedi belirtilen Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren ?Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ve bu esaslarda değişiklik yapan 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete?de yayımlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu Kararının Ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle Mardin Valiliğinde çalıştırılmak üzere

Sözleşmeli Personel alınacaktır.

UNVANLAR VE ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

1.) GENEL ŞARTLAR :

a.) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

b.) Erkek adayların askerliğini yapmış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olması.

c.) Görevini yerine getirmede sağlık yönünden engel olabilecek daimi hastalığı veya özrü bulunmamak.

d.) Personel Alımı Yazılı ve Sözlü Sınav Yapılmaksızın 01.01.2008 tarihinden sonra yapılan Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sıralaması esas alınarak atama yapılacaktır.

e.) Adaylar durumlarına ilişkin boş kadrolara başvuruda bulunacaklar

f.) 65 yaşını dolduranlar sözleşmeli olarak çalıştırılamaz.(Programcı)

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR

1.) SÖZLEŞMELİ PROGRAMCI

Programcı 1 kişi alınacaktır

a.) En az lisans düzeyinde yüksek öğrenimi olmak. (İlk defa işe alınacaklarda Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar Operatörlüğü veya Bilgisayar, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği Bölümünün birinden mezun olmak.

b.) Mesleki tecrübesinin belirlenmesinde, Bilişim Personeli (Programcı) olarak 657 Sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı kanunun 4/b maddesi ile 399 sayılı KHK?ye tabi sözleşmeli statüsündeki hizmetler ile SSK?sına tabi özel kesimde bilişim personeli (Programcı ) olarak geçtiği belirlenen hizmet süreleri esas alınır.

c.) 2009 yılında ilk defa işe alınacaklarda Kamu Personeli Yabancı Dil Sınavından (KPDS) en az D düzeyinde İngilizce bilgisi aranır. Ancak, yurtdışı ve yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan fakülte, yüksekokul ve bilgisayar programcılığı alanında meslek yüksek okulu

mezunu olanlar, yurtiçinde lisans düzeyinde eğitim gördükten sonra ana dili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master ve doktora yapanlar, İngilizce dilinde ?Test Of English as a Foreign Language? (TOEFL) sınavında en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya ?İnternational English Language Testing System? (İELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) olarak kabul edilir.

d.) Yabancı Dil Sınav sonuçları (5) yıl süreyle geçerlidir. Bu sürenin bitiminde yeniden sınava girmeyenlerin yabancı dil bilgisi düzeyi (D) olarak kabul edilir.

e.) 2008 Kamu Personel Seçme Sınavına (B) Grubu sınavlarından birine girmiş olmak ve KPSSP3 Puan türünden en az 70 puan almış olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ :

Başvuru yapmak isteyen adaylar www.mardin.gov.tr. adresinden temin edecekleri İş Talep Formunu eksiksiz olarak doldurarak başvuru yapmak istedikleri pozisyonu belirten bir dilekçe ile aşağıda istenilen belgelerle birlikte 16.11.2009 tarihinden 02/12/2009 tarihi mesai bitimine Mardin Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü adresine şahsen müracaat etmek zorundadırlar.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER :

a.) Diploma veya Mezuniyet Belgesi

b.) Nüfus Cüzdan Fotokopisi

c.) KPSS Sonuç Belgesi

d.) Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası (MEB Onaylı)

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE ATAMA :

1.) Başvurusu kabul edilen adaylar başvuru süresi bittikten sonra KPSS (B) grubu puanı esas alınarak sıralamaya tabi tutulacak ve en yüksek puan alan adaylardan başlanarak ilan edilen kadro sayısı kadar adayın asil olarak ve yine aynı sayıda adayın yedek olarak kazandığı ilan edilip sözleşmeli personel olarak alımı yapılacaktır. Başarı puan sıralaması sonucunda puanların eşit olması halinde; yaşı küçük adaya öncelik tanınacaktır.

2.) Valiliğimizce oluşturulan Değerlendirme Komisyonu tarafından, 4/B Sözleşmeli Personel alımı ile ilgili yerleştirme başvurusunda bulunan adayların, ilan edilen niteliklere uygunluğu incelenecektir.

3.) KPSS (B) başarı puan sıralamasına göre yerleştirilmeye hak kazanan adayların listesi ve istenecek belgeler ve diğer hususlar Valiliğimiz www.mardin.gov.tr. internet adresinde ilan edilecek olup ayrıca yerleştirilmesi yapılan adayların adreslerine de tebligat yapılacaktır.

4.) Ataması yapılan adaylar en geç 15 gün içerisinde aşağıda istenen belgeleri tamamlayarak Valiliğimize teslim edilecektir.

5.) Atamaları yapılmayan adayların başvuru evrakları, 15 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde iade edilecek olup, belirtilen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

6.) Belgeleri tam olarak teslim edenlerin atamaları personel ihtiyacı bulunan birimlerde çalıştırılmak üzere Valiliğimizce yapılacaktır.

ATAMASI YAPILACAKLARDAN İSTENİLECEK BELGELER :

1.) Sağlık Kurulu Raporu (Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden alınmış yeni tarihli)

2.) Öğrenim Belgesinin Aslı veya Noter Tasdikli Sureti

3.) Askerlik Belgesi veya Tecilli ise Tecil Belgesi

4.) 8 adet fotoğraf (Yeni Çekilmiş)

5.) Sabıka Kaydı (Cumhuriyet Savcılığından Yeni Tarihli)

6.) Nüfus Cüzdan Suretinin

7.) Mal Bildirim Formu (Valiliğimizce temin edilecek)

8.) Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (2 Suret)

9.) Personel Tanıtım Formu (Valiliğimizce temin edilecek)

NOT:

1)- Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda sözleşmeli personelin başka yerlere naklen atamaları hakkında herhangi bir düzenleme bulunmadığından ataması yapılan söz konusu personellerin talepleri doğrultusunda Valilikler arası naklen atamaları yapılmamaktadır.

2)-Adaylar ilanda belirtilen nitelikleri taşımadıkları sonradan anlaşıldığı takdirde ilgili hakkında yapılan tüm işlemler iptal edilecektir.

3)-Ataması yapılan personellerin naklen atamaları yapılmamaktadır.

4)-Sözleşmeli Programcı Personeline aylık 1.299.61 TL brüt ücret ödenir.

5)-İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat geçerlidir.