Sinop Üniversitesi Yardımcı Doçent Alım İlanı

İlan Giriş : 12 Kasım 2009 12:31, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sinop Üniversitesi Yardımcı Doçent Alım İlanı

SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz akademik birimlerinde açık bulunan aşağıda anabilim dalı ve alanı belirtilen kadrolara, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 23. ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 8. maddesi hükümlerine göre Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların, 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartlan taşımaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların; başvurdukları anabilim dalını ve yabancı dilini belirten bir dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, yayın listesi, mezuniyet belgesi ve başvurdukları anabilim dalında yapmış oldukları doktora belgesi (yurtdışında alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması) veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli suretleri (aslını sunması şartıyla idarece onaylanacak fotokopisi) ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını da kapsayan 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek ilgili fakülte dekanlığına ŞAHSEN müracaat etmeleri gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar (daha önce çalışıp aynlsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir.

Yardımcı Doçent kadrosuna; Profesör ve Doçentler müracaat edemezler.

Başvurular; ilanın Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde yapılacaktır. Adaylar, yabancı dil sınav günü ve saati ile yerini ilgili Fakülte

Dekanlıklarından öğrenebileceklerdir.

BİRİMİ: ANABİLİN DALI: ALANI: YRD. DOÇENT:

Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Analitik Kimya 1

Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Poliket Taksonomisi ve Ekolojisi 1

Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Uygulamalı Matematik 1

Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı 1

Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Sosyal Bilgiler Eğitimi 1

Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Okul Öncesi Eğitimi 1