İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 06 Kasım 2009 13:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz, Diş Hekimliği Fakültesinde istihdam edilmek fecre. 2547 sayılı Kamın ve ilgili yönetmelik esastan ile Devlet hizmetine girmede aranılan şartlara haiz Yardımcı Doçent alınacaktır.

MÜRACAATLARDA ARANACAK. ŞARTLAR:

1- Adaylar dilekçe (yabancı dil belirtilecek) ve ekindeki bütün dosyalarına; öğrenim belgelerini, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı fotokopilerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını ekleyerek dört takım dosya ve 6 adet fotoğraf teslim edeceklerdir.

2- 2547 sayılı Kanımda belirtilen koşullan sağlayamayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

3- Yardımcı Doçentlik kadrolarına başvurularda Üniversitelerin akademik kadrolara alama için aranan kriterler kapsamında Yükseköğretim Kurulunun belirlediği kıstaslar çerçevesinde yapılan merkezi yabancı dil sınavlarından belirli bir puan alma şartı getirilse bile söz konusu kadrolara atamalarda herhangi bir ayrım yapılmaksızın 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 23, maddesinin (b) fikrisinin 2 numaralı bendi gereğince Üniversitemizde ayrıca dil sınavı yapılacaktır. Tıp Fakültesi için başvuracak adayların ders verebilecek düzeyde İngilizce bilmeleri şarttır.

NOT:

1- Öğrenim belgesini yurtdışından almış olanların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

2- Adaylar sadece bir Anabilim Dalına müracaat edebilirler.

İlan şartlarımızı taşıyan adayların ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına bizzat başvurmaları gerekmektedir.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI UNVANI DRC. AD. AÇIKLAMA

Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimleri Bölümü Pedodonti Yrd.Doç.Dr. 5 1
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimleri Bölümü Diş Hastalıkları Tedavisi Yrd.Doç.Dr. 5 1