Trakya Birlik Tarım Satış Koop. Birliği Müfettiş Yardımcıları Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Ekim 2009 11:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Trakya Birlik Tarım Satış Koop. Birliği Müfettiş Yardımcıları Alım İlanı

TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MÜFETTİŞ YARDIMCILARI ALINACAKTIR,

Genel Müdürlüğümüz Teftiş Kurulu'na aşağıda belirtilen şartlan taşıyanlar arasından sınavla Müfettiş Yardımcıları alınacaktır.

A) Sınava girebilmek için adaylarda aranacak şartlar;

1- Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Personel Yönetmeliği'nde yazılı olan şartları taşımak,

2- Üniversitelerin örgün öğretim yapan Hukuk, Siyasal Bilgiler, İşletme ve iktisat Fakülteleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri'nin 4 yıllık eğitim veren Maliye, İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi, Ekonometri Bölümü veya bunların Milli Eğitim Bakanlığı'nca eşitliği kabul edilmiş Türkiye ve Yabancı ülkelerdeki eşitlerinden birini bitirmiş olmak,

3- Yazılı sınavın yapılacağı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak ( 11.01.1980 tarihinden önceki doğumlular sınava kabul edilmeyecektir.)

4- Sağlık durumu her türlü iklim ve yolculuk koşullarına elverişli olmak, Müfettişlik görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı veya sakatlığı bulunmamak,

5- Erkek olmak, askerlik görevini yapmış veya erteletmiş olmak,

6- Başkanlıkça yapılacak araştırma sonucuna göre sicil, tutum ve davranışları yönünden Müfettişliğe engel durumu olmamak,

7- Birliğimiz Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavına bir defadan fazla katılmamış olmak,

B) Sınavlar yazılı ve sözlü olmak üzere iki bölümde yapılacaktır. Yazılı Sınav Trakya Üniversitesi Rektörlüğü'nce yapılacağından, sınava başvuran adaylardan 40,00 (Kırk) TL.- sınav harcı alınacaktır. Sınav harcı Trakya Üniversitesi Vakff nın İş Bankası Edirne Merkez Şubesi'ndeki 1301-12099 numaralı hesabına yatırılacaktır.

Birliğimizce belirlenen şartlan taşımadığından başvuruları kabul edilmeyenler ile sınav başvurusu kabul edildiği halde sınava katılmayan başvuru sahiplerinin sınav ücretleri iade edilmeyecektir.

Yazılı sınav 11.01.2010 tarihinde Edirne'de yapılacak olup, sınava giriş yeri ve saati sınava katılan adaylara Trakya Üniversitesi Rektörlüğü'nce bildirilecektir. Yazılı sınav sonuçlarının değerlendirilmesi ve adayların basan durumlarının tespiti, Teftiş Kurulu Yönetmcliği'nin ilgili hükümleri dahilinde Trakya Üniversitesi Rektörlüğü'nce yapılacaktır.

Sözlü sınava yazılı sınavda başarılı olanlar çağınlır.

C) Sınav konuları İktisat, Hukuk, Muhasebe ve Yabancı Dil dallarından oluşmakta olup, sınav konulan ile adaylardan istenecek belgeler hakkında açıklayıcı bilgileri kapsayan Sınav Broşürü ve Aday Başvuru Formu, Genel Müdürlük'ten (Teftiş Kurulu Başkanlığı), Kooperatiflerimizden ve İşletmelerimizden temin edilebilir.

Sınava katılacak adayların istenilen belgeler ile birlikte en geç 04.12.2009 günü, saat 17.30'a kadar Trakya Birlik Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'na (l.Murat Mah. Zübeyde Hanım Cad. No:2 EDİRNE) başvurmaları gerekir.

TRAKYA BİRLİK