Araban SYDF personel alım ilanı

İlan Giriş : 06 Ekim 2009 23:09, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Araban SYDF personel alım ilanı
GAZİANTEP İLİ ARABAN KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI, SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARI PERSONELİNİN NORM KADRO STANDARTLARI, NİTELİKLERİ, ÖZLÜK HAKLARI VE ÇALIŞMA ŞARTLARINA İLİŞKİN ESASLAR DOĞRULTUSUNDA, SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİNİN 31/08/2009 TARİH VE 10/28 SAYILI KARARI GEREĞİ, GAZİANTEP İLİ ARABAN İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI:
Gaziantep İli Araban ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca bir adet Sözleşmeli "Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi" alınacaktır. Müracaatlar şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Posta yoluyla yapılacak olan müracaatlarda gecikmelerden ötürü sorumluluk müracaatçıya aittir.
1- SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARI PERSONELİNİN NORM KADRO STANDARTLARI, NİTELİKLERİ, ÖZLÜK HAKLARI VE ÇALIŞMA ŞARTLARINA İLİŞKİN ESASLARIN 6. MADDESİ GEREĞİ PERSONEL ALIMINDA ARANACAK ŞARTLAR:
a- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
b- Medeni Haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak
c- 18 yaşını bitirmiş olmak
d- Askerlik görevini yapmış veya muaf ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak
e- Kamu haklarından mahrum bulunmamak
f- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis ve yahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, sahtecilik, dolandırıcılık, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyet kırıcı suçtan veya istimal veya istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.
g- Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları da taşımak
h- İlk defa alınacak Vakıf Müdürü, Muhasebeci ile Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisinde, 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır. İhtiyaç duyulması halinde yabancı dil bilmek, bilgisayar programlarını kullanabilmek vb. özel şartlarda aranabilir.
2- ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR
a- Dört yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından mezun olmak (Kamu Yönetimi,İşletme,İktisat, Maliye, Muhasebe, Halkla İlişkiler,Sosyal Hizmetler,Sosyoloji,Psikoloji,Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümleri veya bunlara denkliği ÖSYM tarafından kabul edilen bölümlerden birinden mezun olmak)
b- Lisans mezunları için 2008 ve 2009 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS3 puan türünden en az 60 puan almış olmak
c- Yüksek Öğrenimi sırasında, bilgisayar alanında ders aldığına ilişkin belge veya Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar Kurslarını bitirdiğine ilişkin onaylı sertifika sahibi olmak.
d-(B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,aktif olarak araç kullanabiliyor olmak.
e-Sınava son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak
f-Başvuracak erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak veya muaf olmak
g-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.
h-Adli sicil kaydı bulunmamak.
I-Sınavda başarılı sayılırsa Araban ilçesinde ikamet edecek olmak.
3- SÖZLEŞMELİ PERSONELE ÖDENECEK ÜCRET
ÜNVAN: SOSYAL Yardım ve İnceleme Görevlisi
İL/İLÇE/KURUM: Gaziantep/Araban/SYDV
ÜCRETİ: ?????.
BAŞVURU İÇİN İSTENİLECEK BELGELER
a- Bitirdiği okul diploması veya okul çıkış belgesi(Adaylar Diplomalarının arka ve ön yüzünün çekilmiş fotokopisini getirecekler ve Vakıf Başkanlığı'na onaylattıracaklardır.
b- (T.C. Kimlik numaralı) Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi (Adayların nüfus cüzdanlarının arka ve ön yüzünün aynı sayfa üzerine çekilmiş fotokopisini nüfus cüzdanlarının aslı ile birlikte getirecekler ve Vakıf Başkanlığı'na onaylattıracaklardır.
c- KPSS sınav sonuç belgesi (Adaylar belgelerinin aslı ile birlikte gelecekler ve Vakıf Başkanlığı'na onaylattıracaklardır.
d- Erkek adaylar için askerlikle ilgisi olmadığını gösterir belge,
e- Adli sicil kaydı,
f- 2 adet fotoğraf
g- Bilgisayar alanında ders aldığına ilişkin belge veya sertifika
h-Ehliyet Belgesi aslı ve fotokopisi(Adayların ehliyet belgelerinin arka ve ön yüzü aynı sayfa üzerine çekilmiş fotokopisini ehliyet belgesinin aslı ile birlikte getirecekler ve Vakıf Başkanlığı'na onaylattıracaklardır.
ı- Deneyimlere ilişkin belgeler ve özgeçmişleri
BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ
1- Başvuruda bulunacak adayların, Vakıf Başkanlığında yer alan İş Talep Formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra imzalı ve fotoğraflı olarak istenilen diğer belgelerle birlikte 25/10/2009 saat 17:00'a kadar Araban Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına şahsen teslim etmeleri veya posta yolu ile müracaat etmeleri gerekmektedir.
Postadaki gecikmelerden kurumumuz sorumlu değildir.
2- Başvuru sırasında Kurumumuz tarafından aranan belgeler incelendikten sonra eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.
3- İş başvurusunda bulunacak adaylardan KPSS3 puan türünden en yüksek puan alan ilk 10 aday Mülakata çağırılacaktır.

DİĞER HUSUSLAR
1- Sözleşmeli personel, ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edildiğinden, Devlet memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atamalarına dair mevzuat bulunmamaktadır. Bu nedenle bu pozisyonlara yerleştirilen personel herhangi bir nedenle (eş durumu, sağlık vb. ) nakil talebinde bulunamazlar.
2- Atamaları yapılmayan adayların başvuru evrakı, yerleştirme sonucunun ilanından itibaren 15 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde iade edilecek olup, belirtilen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.
BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ, YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI VE ATAMALARIN YAPILMASI
1- Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından oluşturulan 3 kişilik Değerlendirme Komisyonu tarafından, Sözleşmeli Personel alımı ile ilgili yerleştirme başvurusunda bulunan adayların, ilan edilen niteliklere uygunluğu incelenecektir.
2- Başvurusu kabul edilen adaylar, başvuru süresi bittikten sonra, KPSS puanı esas alınarak sıralamaya tabi tutulacak ve en yüksek puan alan adaydan başlanarak ilk 10 aday mülakata çağırılacaktır. İnceleme komisyonu tarafından mülakat yapılarak bir asil bir yedek olmak üzere iki aday Mütevelli Heyetinin onayına sunulacaktır. Mütevelli heyetinin onayını müteakiben sözleşme yapılmasına karar verilen elemanla sözleşme yapılarak göreve başlatılacaktır.
3- Adayların evrakları üzerinde yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır. Bu durumda Mütevelli Heyetince kabul edilen yedek eleman çağırılarak kendisiyle sözleşme yapılacak ve göreve başlatılacaktır.
4- Sağlık raporu sadece yerleştirilmesi yapılan adaydan istenecektir.
5- Verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine yedek elemanın ataması yapılacaktır. Belirtilen süre içinde görevine başlamayan veya eksik evrakını teslim etmeyenlerin yerine puan sırasına göre diğer adaylardan çağırılabilir.
6- Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.
İRTİBAT TELEFONLARI
Araban Kaymakamlığı Tel: (342) 611 20 96
Araban SYDV Başkanlığı: Tel/Faks (342) 611 24 49
BAŞVURU ADRESİ

Dumlupınar Mah.,Gaziantep Cd.
Hükümet Konağı Binası, Zemin Kat
Gaziantep/Araban