Aksaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 03 Ekim 2009 11:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Aksaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Birimlerinde açık bulunan ve aşağıda anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun ilgili maddeleri ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Başvurular 25 Eylül - 9 Ekim 2009 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda ilgili fakülte dekanlıklarına yapılacaktır.

Adayların, Aksaray Üniversitesi Senatosu tarafından 25.02.2009 tarih ve 2009/02-4 sayılı kararı ile kabul edilen ve Yükseköğretim Kurulu Tarafından uygun bulanan "Aksaray Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri"nde belirtilen asgari kiriterleri sağlaması gerekmektedir (Ayrıntılı bilgiye http://www.aksaray.edu.tr adresindeki "Bilgi/Belge" dosyasından ulaşılabilir).

İlan edilen kadrolara başvuran adaylar, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin 8. Maddesinde istenilenlerle birlikte http://www.aksaray.edu.tr adresindeki "bilgi/Belge" dosyasından temin edecekleri "ASÜ Öğretim Üyesi Başvuru Puanlama Tablosu"nu doldurarak üç adet vesikalık fotoğraf, nufüs cüzdanı sureti, diploma (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gereklidir) ve öğrenim durumunu gösterir belgelerden oluşan dosyayı 4 nüsha olarak hazırlayacakları yayın dosyalarını (özgeçmiş, yayın listesi ve atıflar) bu amaca uygun bir kutu içerisinde bir dilekçe ile birlikte bizzat teslim edeceklerdir.

Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlan edilen Öğretim Üyesi kadro detayları için tıklayınız.