Çukurova Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Ekim 2009 08:53, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çukurova Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğünden :

AKADEMİK PERSONEL İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 23., 25. ve 26. maddeleri ile bu Kanuna dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı?nca yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği asgari şartlara haiz, Öğretim Üyeleri (Profesör, Doçent, Yardımcı Doçent kadrolarına) alınacaktır. (Profesör ve doçentler devamlı statüye atanacaktır.)

Başvuru Şartları:

* Profesör kadroları için, başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine nüfus cüzdan örnekleri, özgeçmiş, Doçentlik Belgelerinin onaylı örnekleri, yayın listelerinin eklenmesi ve bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan altı (6) nüsha dosya ile Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvuruda bulunulması gerekmektedir.

* Doçent kadroları için, başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine nüfus cüzdan örnekleri, özgeçmiş, Doçentlik Belgelerinin onaylı örnekleri, yayın listelerinin eklenmesi ve bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan dört (4) takım dosya ile Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvuruda bulunulması gerekmektedir.

* Yardımcı Doçent kadroları için, başvurulan Anabilim Dalını belirten dilekçe, özgeçmiş, Doktora Belgesinin onaylı örneği, bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan dört (4) takım dosya ile ilgili birimlere başvuruda bulunulması gerekmektedir.

* 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu?nun 23. 25. ve 26. maddelerinde belirtilen asgari koşulların yanında Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde belirtilen koşulları sağlıyor olmak.

* Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılmış olsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir

Devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmak gerekmektedir

Başvuru süresi ilanın yayın tarihi itibariyle on beşinci günün, mesai bitimidir, Süresi içinde yapılmayan ve posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir

Belirtilen koşulları taşımayan ve süresi içinde yapılmayan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

DUYURULUR.

Üniversite Santrali : 338 60 84 , 85

: 338 60 60

Rektörlük : 338 60 85 dahili 2304

Birimi Anabilim Dalı Ünvanı Derece Adet Niteliği
Ziraat Fakültesi Gıda Bilimleri Doçent 1 1  
Fen Edebiyat Fakültesi Eski Türk Edebiyatı Yardımcı Doçent 3 1  
İktisadi ve İdari Bilim. Fak. Yönetim ve Organizasyon Yardımcı Doçent 3 1  
  Uluslararası İlişkiler Yardımcı Doçent 3 1  
  İkt . Geliş.ve Ulus. İktisat Yardımcı Doçent 3 1  
İlahiyat Fakültesi Arap Dili ve Belagatı Yardımcı Doçent 5 1  
Hukuk Fakültesi Anayasa Hukuku Profesör 1 1  
  Deniz ve Sigorta Hukuku Doçent 2 1  
        8