• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı. Son başvuru tarihi 16 eylül 2024
İlan Giriş : 2024-09-02T01:50
Son Güncelleme 2024-09-02T00:55

Üsküdar Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddeleri, "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin yürürlükteki ilgili maddeleri ile "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" ve "Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Usul ve Esasları" hükümlerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

Duyuru Başlama Tarihi : Resmi Gazete'de yayımlanma tarihidir.

Son Başvuru Tarihi : Resmi Gazete'de Yayım tarihinden itibaren en az 15 gün sonra. BAŞVURU İLE İLGİLİ EVRAKLAR:

Adayların başvurdukları bölümü belirtir dilekçeleri ekinde özgeçmişini, bir adet fotoğrafını, nüfus cüzdanı örneğini, doçentlik belge suretini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora ve yüksek lisans çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen Profesör ve Doçent için üç (3) adet USB bellek ile birlikte, Üsküdar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına kargo yolu veya şahsen başvurmaları, Doktor Öğretim Üyesi üç (3) adet USB bellek ile birlikte ve öğretim görevlileri gerekli başvuru evrakları ile birlikte ilgili Fakülte/SHMYO sekreterliklerine kargo yoluyla veya şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru süresi bu ilanın yayın tarihinden itibaren en az 15 gün olup, ilan yayım tarihinden sonra son başvuru tarihi Üniversitemiz web sayfasında belirtilecektir. Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

* Duyuru Başlama ve Bitiş tarihlerinde ilanımızın Resmi Gazetede yayım tarihine göre değişiklik gösterebilir. Olası değişiklikler Üniversite web sayfasında duyurulacaktır.

İstenilen evraklar ile ilgili detaylı bilgiye https://uskudar.edu.tr/ web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Öğretim Üyesi (Profesör, Doçent, Dr. Öğr. Üyesi) kadrolarına atanmak isteyen adayların;

. Dilekçesi ile bir adet vesikalık fotoğraf,

. YÖK formatlı güncel özgeçmiş,

. Nüfus cüzdanı fotokopisi,

. Doçentlik, Doktora, Yüksek Lisans ve Lisans diplomasının noter tasdikli fotokopisi,

. Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Usul ve Esasları Puanlama Tablosu,

. Yayın listesini içeren Profesör ve Doçent için ve Dr. Öğr. Üyesi için üç (3) adet USB bellek ile başvuruda bulunması gerekmektedir.

. İngilizce Fakülte/Bölüm/Anabilim Dalı için Profesör, Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi aday/adayların Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin" 7/3. Maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir. (İngilizce Yabancı Dil Puanı: En az 85 puan olması gerekmektedir.)

NOT:

. Noter onaylı olarak istenilen belgeler başvuru esnasında fotokopi olarak kabul edilmektedir. Ancak, başarılı olup; atanmaya hak kazanan asil adaydan noter onaylı belgeleri ayrıca istenilecektir.

. Yabancı ülkelerden alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin kabul edilmiş olması ve başvuru esnasında ibraz edilmesi gerekmektedir.

. İstenilen evraklar belirtilen şartları taşımayan ve süresi içinde başvurmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır. Aynı zamanda eksik evraklar ile ilgili Üniversite tarafından tamamlanması hususunda geri dönüş sağlanmayacaktır.

Başvuru Adresi:

Başvuruların kargo yolu ile veya şahsen aşağıda belirten yerleşkelerimize yapılması gerekmektedir.

Profesör, Doçent ilanları ile Rektörlüğe Bağlı Bölümler kadro başvuruları

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi (Personel Daire Başkanlığı)

Altunizade Mah. Üniversite Sok No:14 Üsküdar - İSTANBUL

Tel: 0 216 400 22 22 (2840-2841-2842-2847)

Diğer Kadrolar için ise ilgili Fakülte Sekreterlikleri,

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi

Altunizade Mh. Mahir İz Cd. No:23 34674 Üsküdar / İSTANBUL

Tel: 0 216 400 22 22 (2277)

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Altunizade Mh. Üniversite Sk. 14 34662 Üsküdar / İSTANBUL

Tel: 0 216 400 22 22 (2288)

Tıp Fakültesi

Saray Mahallesi Site Yolu Caddesi No: 10-13 Ümraniye / İSTANBUL

Tel: 0 216 400 22 22 (3033)

7608/1-1

Memurlar.Net
4 hafta önce Dışişleri Bakanlığı 200 Aday Meslek Memurluğu Alım İlanı 2 hafta önce Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü 264 İşçi Alacak 5 gün önce Emniyet 450 komiser yardımcısı alacak 4 hafta önce BDDK,160 uzman yardımcısı alacak 3 hafta önce TÜBİTAK 41 personel alacak 2 gün önce SGK, 70 sözleşmeli personeli alacak 1 hafta önce Enerji ve Tabii Kaynaklar 6 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı 2 hafta önce Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı 2 hafta önce Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı