• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü 264 İşçi Alacak

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü 264 İşçi Alacak. Son başvuru tarihi 2 eylül 2024
İlan Giriş : 2024-08-20T00:15
Son Güncelleme 2024-08-20T15:39

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TAŞRA TEŞKİLATINA ÖNLİSANS MEZUNU 8 SÜREKLİ İŞÇİ AÇIKTAN ALINACAKTIR

Teşekkülümüz; Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 4 sürekli işçi, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne (Bigadiç/BALIKESİR) 4 sürekli işçi, olmak üzere toplam 8 sürekli işçinin açıktan işe alınması için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır.

Aşağıdaki tabloda belirtilen Önlisans Mezunu 8 sürekli işçinin, "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre, il düzeyinde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Çankaya Hizmet Merkezine işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 26.08.2024 tarihinde yayımlanması istenilmiştir.

Söz konusu 8 sürekli işçi için aranılan şartlar İŞKUR tarafından, www.iskur.gov.trinternet sayfasında 26.08.2024 tarihinde yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

<>Maaş robotuna ulaşmak için tıklayınız

İlanlardan anında haberdar olabilmek için Android ve IOS uygulamalarımızı indirip bildirimleri açabilirsiniz. Memurlar.net'in Android uygulaması için tıklayınız.

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TAŞRA TEŞKİLATINA LİSE VE DENGİ OKUL MEZUNU 256 SÜREKLİ İŞÇİ AÇIKTAN ALINACAKTIR

Teşekkülümüz; Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 16 sürekli işçi, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne (Bigadiç/BALIKESİR) 16 sürekli işçi, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 162 sürekli işçi ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 62 sürekli işçi olmak üzere toplam 256 sürekli işçinin açıktan işe alınması için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır.

Aşağıdaki tabloda belirtilen Lise Dengi Okul Mezunu 256 sürekli işçinin, "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre, il düzeyinde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Çankaya Hizmet Merkezine işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 26.08.2024 tarihinde yayımlanması istenilmiştir.

Söz konusu 256 sürekli işçi için aranılan şartlar İŞKUR tarafından, www.iskur.gov.trinternet sayfasında 26.08.2024 tarihinde yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

Memurlar.Net
2 hafta önce TSE 184 personel alacak 2 hafta önce Dışişleri Bakanlığı 200 Aday Meslek Memurluğu Alım İlanı 4 gün önce Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü 264 İşçi Alacak 2 hafta önce BDDK,160 uzman yardımcısı alacak 2 hafta önce TÜBİTAK 41 personel alacak 3 hafta önce TÜBİTAK 38 personel alacak 2 hafta önce Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı 2 hafta önce Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı 3 gün önce Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı 1 hafta önce Kapadokya Üniversitesi yüksek lisans ilanı