• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Trabzon Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Trabzon Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı. Son başvuru tarihi 23 ağustos 2024
İlan Giriş : 2024-08-09T01:30
Son Güncelleme 2024-08-09T03:11

Trabzon Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI 2024-01

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile "Trabzon Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi" hükümlerine göre Öğretim Üyesi alınacaktır.

- Müracaat edecek adayların (https://personel.trabzon.edu.tr) adresinden (https://personel.trabzon.edu.tr/S/3430/mevzuat) kısmından ulaşabilecekleri "Trabzon Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi"nde belirlenen koşulları yerine getirmeleri gerekmektedir.

- Adaylar elektronik ortamda müracaat edecekleri başvuru dosyalarını hazırlarken Personel Daire Başkanlığının web sayfasında yer alan açıklamalara dikkat etmelidir.

- Başvuran adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

- e-Devlet üzerinden alınan karekodlu tüm belgeler geçerlidir.

- Yabancı ülkelerden alınan mezuniyet belgelerinin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ve/veya Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

- Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuran adayların YÖKDİL, YDS, KPDS veya ÜDS'den en az 65 ya da eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puana eşdeğer bir yabancı dil puanı almış olmaları gerekir.

- Üniversitemiz "Trabzon Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi" hükümleri uyarınca doçentlik kadrolarına başvuranlardan doçentlik unvanını Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı'nca sözlü sınava tabi tutulmadan almış olan adaylar müracaat ettikleri doçent kadroları için Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı'nca oluşturulacak jüri üyelerince sözlü sınava tabi tutulacaklardır. Bu sınavdan başarılı olamayan adayların doçentlik kadrosuna atamaları yapılmayacaktır.

- Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece bir tanesine başvuru yapabilirler, birden fazla kadroya başvuran adayların hiçbir başvurusu kabul edilmeyecektir.

- Doçent kadrosuna profesörler, doktor öğretim üyesi kadrosuna profesör ve doçentler başvuramazlar.

- Müracaatlar, ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı günden itibaren 15'inci gün mesai bitimine kadar (Saat:17.00) http://ubys.trabzon.edu.tr/ HRM/AkademikBasvuru/PersonelBasvuru/Giris sayfasından çevrimiçi başvuru şeklinde yapılacaktır. Şahsen veya posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

- İdarenin gerekli görmesi halinde ilanın başvuru şeklinde ve başvuru sürecinde değişiklik yapılabilir, ilan kısmen veya tamamen iptal edilebilir.

- İlanda belirtilen koşulları taşımayan ve başvuru süresi içinde yapılmayan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

- İhtiyaç duyulması halinde adayları ilgilendiren başvuru ve atama süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Üniversitemizin web sayfasından https://trabzon.edu.tr/ ve Personel Daire Başkanlığının web sayfasından https://personel.trabzon.edu.tr yapılacak olup ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

<>Maaş robotuna ulaşmak için tıklayınız

İlanlardan anında haberdar olabilmek için Android ve IOS uygulamalarımızı indirip bildirimleri açabilirsiniz. Memurlar.net'in Android uygulaması için tıklayınız.

Memurlar.Net
2 hafta önce Adli Tıp Kurumu 80 sözleşmeli personel alacak Dün TSE 184 personel alacak 2 gün önce Dışişleri Bakanlığı 200 Aday Meslek Memurluğu Alım İlanı 3 hafta önce Sayıştay 25 denetçi yardımcısı adayı alacak 2 gün önce BDDK,160 uzman yardımcısı alacak 4 gün önce TÜBİTAK 38 personel alacak 1 hafta önce Mersin Üniversitesi akademik personel alacak 1 hafta önce Çukurova Üniversitesi 53 sözleşmeli personel alacak 5 gün önce Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı 1 hafta önce Dicle Üniversitesi 11 sözleşmeli personel alacak