Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı. Son başvuru tarihi 19 ağustos 2024

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 05 Ağustos 2024 00:20, Son Güncelleme : 05 Ağustos 2024 02:03
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğünden:

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT VE DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ)

Üniversitemizin akademik birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru İçin Gerekli Koşullar ve Uygulama Esaslarının ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan Öğretim Üyesi alınacaktır. İlan kadrolarına uygun olmadığı anlaşılan başvurular geçersiz sayılacak olup, postadaki gecikmeler ve süresi içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren başlamaktadır. Başvuru Tarihi: 05.08.2024, Son başvuru tarihi: 19.08.2024 Pazartesi günü mesai bitimi.

İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin https://www.agri.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Adayların https://www.agri.edu.tr/detail.aspx?id=1001&bid=265&tid=7 adresinde bulunan öğretim üyesi başvuru formunu doldurarak ekinde; Özgeçmiş, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Fotoğraf iki (2) Adet, Askerlik Durum Belgesi (aslı veya e-Devletten alınmış karekodlu), Adli Sicil Kaydı Belgesi (aslı veya e-Devletten alınmış karekodlu), Hizmet Belgesi [(Bir kamu kurumunda çalışmakta olanlar ile kamu görevinden ayrılmış olanlar için ıslak imzalı ve mühürlü veya e-Devlet HİTAP Hizmet Döküm Belgesi.) (Üniversitemizde çalışanlardan istenilmemektedir.)], Öğrenim Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora veya Uzmanlık Belgesi, Doçentlik Belgesi) aslı veya e-Devletten alınmış karekodlu (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması şarttır.), Yabancı Dil Belgesi [(aslı veya e-Devletten alınmış karekodlu) (Doktor Öğretim Üyesi Kadrolarına Başvuran Adaylar İçin)], Mal Bildirim Beyannamesi (Kurum Dışı Başvurular İçin), AİÇÜ Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru İçin Gerekli Koşullar ve Uygulama Esasları Puanlama Tablosu (aday tarafından doldurulup imzalanacaktır.), Yayın Listesi.

Yukarıda istenen belgeler ile birlikte 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru İçin Gerekli Koşullar ve Uygulama Esasları gereğince hazırlanan bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 (bir) adet fiziki dosya ve beraberinde;

1- Profesör kadrosu için 6 (altı) adet, Doçent kadrosu için 4 (dört) adet dijital dosya (Flashdisk) ile birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

2- Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için 4 (dört) adet dijital dosya (Flashdisk) ile birlikte ilgili Fakülteye/Yüksekokula/Meslek Yüksekokuluna şahsen veya posta ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Ayrıca Üniversitemizce oluşturulacak olan ön değerlendirme komisyonunun olumlu raporu ve Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru İçin Gerekli Koşullar ve Uygulama Esaslarında belirlenen puanı almış olmak.

NOT:

- Yabancı ülkelerden alınan doktora diploması ile unvanların Üniversitelerarası Kurulca eşdeğerliliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

<>Maaş robotuna ulaşmak için tıklayınız

İlanlardan anında haberdar olabilmek için Android ve IOS uygulamalarımızı indirip bildirimleri açabilirsiniz. Memurlar.net'in Android uygulaması için tıklayınız.