Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 15 Eylül 2009 09:27, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

T.C. BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ?NDEN

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu?nun ilgili maddeleri ile 31 Temmuz 2008 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan ?Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen Veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmelik? uyarınca yukarıda unvanı ve nitelikleri belirtilen kadrolara Öğretim Elemanları alınacaktır.

*28 Haziran 2009 tarihli Resmî Gazetede yayımlanan ?Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi Ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik? uyarınca dil belgesi istenecektir.

2547 Sayılı Kanun?un 50/d maddesi uyarınca atama yapılacaktır.

Başvurular:

· Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölüm Başkanlığı'na yapılacaktır.

Başvuru için Gerekli Belgeler:

· Eksiksiz doldurulmuş fotoğraflı ''Akademik Görev için Müracaat Formu'' (Başvuru birimlerinden alınabilir.),

· Lisans/Lisansüstü diploması fotokopisi,

· Resmi transkript,

· * İlgili Yönetmelik uyarınca Yabancı Dil Belgesi veya tamamen İngilizce eğitim-öğretim yapan yükseköğretim kurumundan alınmış bir lisans veya doktora diplomasına sahip olmak,

· ALES belgesi fotokopisi (ALES Puanı 70, Türü SAY.),

· Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecilli veya muaf olduğunu belirten belge.

Başvuru için ''Akademik Görev için Müracaat Formu'' http://www.boun.edu.tr/forms/akademik_gorev_basvuru_formu.doc adresinden indirilip eksiksiz olarak doldurularak ilgili Bölüm Başkanlığı?na şahsen veya posta ile yapılmalıdır. Süresi içinde yapılmayan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili bölüme ulaşmış olması gerekmektedir. Postalardaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

    Kimya veya Kimya Mühendisliği yüksek lisans mezunu olmak ve Kimya veya Kimya Mühendisliği doktora öğrencisi olmak. Araştırma Görevlisi 1 01 Ekim 2009