Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Ağustos 2009 11:48, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize Öğretim Üyesi alınacaktır.Adayların ilanın yayınlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içinde istenilen belgelerle Profesör ve Doçentler Rektörlüğe; Yardımcı Doçentlerin ise ilgili birimlere başvurmaları gerekmektedir.Posta ile yapılan başvuralardaki gecikmeler ile eksik Belgeli dosyalar kabul edilmeyecektir.

Adayların aşağıda belirtilen şartlan taşımalan gerekmektedir.

1.2547 Sayılı Kanunun 5572 Sayılı Kİnunla değiştirilen 23,25 ve 26. maddesinde belirtilen koşullan ve aynı kanun uyannea Üniversitemiz Senatosunca belirlenen Öğretim Elemanı Kadrolarına Atanma ve Yükseltilme Kriterlerini (www.comu.edu.tr) taşıyor olmak,

2. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması,

3. Profesör ve Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracak adaylann anabilim dallarını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, nüfus cüzdan sureti ve 2 adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayın listeleri (Profesör kadroları için altı, Doçent kadrolan için dört nüsha), Doçentlik Belgeleri, kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini de ekleyerek Rektörlüğe ulaştırmaları gerekmektedir.

4. Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylann; Özgeçmişlerini, doktora diplomalannın tasdikli sureti ile anabilim dalını belirtir dilekçe, nüfus cüzdan sureti, 2 adet fotoğraf, bilimsel çalışmalan ve varsa yayın listelerini (4 nüsha), kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini de ekleyerek ilgili fakülte dekanlıklarına, yüksekokul ye meslek yüksekokulu müdürlüklerine ulaştırmalan gerekmektedir.

5. Başvuran adaylann koşullannın sonradan uygun olmadığının anlaşılması halinde atamalan yapılmayacak ve iptal edilecektir.

6. Bir adayın sadece 1 kadroya başvurma hakkı vardır.

7. Erkek adaylann dosyalanna askerlik durum belgelerini eklemeleri gerekmektedir.