Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı. Son başvuru tarihi 8 ocak 2023

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 25 Aralık 2023 00:20, Son Güncelleme : 25 Aralık 2023 01:11
Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde açık bulunan kadrolarda istihdam edilmek üzere. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu uyarınca, öğretim Üyesi alımı yapılacaktır. İlgili Kanunun 23.. 24/e ve 26. maddelerinde belirtilen şartlar için wcb sayfamızda yer alan "Gebze Teknik Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Koşullan Yöncrgesf'ne haiz adaylar başvuru yapabilir.

<>Maaş robotuna ulaşmak için tıklayınız

İlanlardan anında haberdar olabilmek için Android ve IOS uygulamalarımızı indirip bildirimleri açabilirsiniz. Memurlar.net'in Android uygulaması için tıklayınız.

.23.03.2016 tarih ve 29662 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Yükseköğretim Kuramlarında Yabancı Dil öğretimi ve Yabancı Dilde Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik" in 8. maddesinin 7. fıkrası uyarında İngilizce ders verebiliyor olmak.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

. Başvuru Dilekçesi* (Üniversitemiz ana web sayfasında link verilmek suretiyle yayımlanacaktır.)

. T.C. Kimlik Kartı Fotokopisi

. 3 (üç) adet Fotoğraf (Doktor öğretim Üyesi başvurulan için I (bir) adet fotoğraf)

. YÖKSİS Formatmda Özgeçmiş ve Eserler Listesi

. Lisans ve Lisansüstü Diplomaları ile Yurt Dışından Alınmış Diplomalar için YÖK Denklik Belgeleri (Onaylı

Kopyası** ya da e-devlet kabul edilir)

. Profesör ve Doçent Kadrolarına Başvurular için Doçentlik Belgesi (Onaylı Kopyası)**

. Yabancı Dil Belgesi (e-devlet kabul edilir)

. AYDEK Başvuru Dilekçesi ve Formu ... (AYDEK başvurusunun, kadro başvurusu ile eş zamanlı olarak Rektör Yardımcılığı AYDEK Komisyonu'na yapılması ve sonucun adaya bildirilmesine müteakip, sonuç belgesinin aday tarafından başvuru linkine eklenerek Başkanlığımıza bilgi verilmesi gerekmektedir.)

. Yukarıda yer alan belgelerin de içinde bulunduğu bilimsel eserlerden oluşan I adet USB Bellek veya CD/DVD (Kitap bölümleri, makale, tez, kitap, eserlerin tam metni, eserlere yapılan atıflar vb. tüm akademik çalışmalar)

Başvuru süresi. Resmi Gazete'dc yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gündür. Son başvuru tarihi resmi tatile denk geldiği takdirde bir sonraki iş gününün mesai saati bitimine kadar şahsen va da kargo/posta volu ile başvuru yapılabilecektir.

.Profesör adaylan, "öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğf'nin 14. maddesi gereğince dilekçelerinde başlıca araştırma eserlerini belirteceklerdir.

BAŞVURUDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN ÖNEMLİ HUSUSLAR

. Başvuruda istenilen belgeler (I nüsha halinde) basılı olacaktır Dijital ortamda hazırlanan USB bellek veya CD/DVD'nin içindeki akademik çalışmalar ise basılı olmayacaktır

. Doçent ve Profesör adayları Personel Dairesi Başkanlığına; Doktor Öğretim Üyesi adaylan ise ilgili Fakülte Dekanlığı ya da Enstitü Müdürlüklerine başvuru yapacaktır.

. Profesör ve Doçent kadrolarına başvuran adayların, dijital ortamda (USB Bellek veya CD/DVD) hazırlanan eserleri ile başvuru evraklarını, link halinde (örnek: Google Drive) pcrsonelatanıai/ gtu.cdu.tr adresine mail yoluyla göndermesi gerekmektedir.

. Doktor öğretim Üyesi kadrolarına başvuran adayların, dijital ortamda (USB Bellek, CD veya DVD) hazırlanan eserleri ile başvuru evraklarını, link halinde (Örnek: Google Dnve) ilgili fakülte va da enstitünün adresine mail yoluyla göndermesi gerekmektedir. İlgili fakülte ya da enstitünün mail adresleri Üniversitemiz svebsayfasında mevcuttur.

(***) Kadro ilanına dair ilgili birime yapılan başvurunun, ilgili birim tarafından işleme konularak seminer ve bilim jürilerinin oluşturulabilmesi için GTÜ Akademik Yükseltme ve Değerlendirme Kurulu'nun (AYDEK) Çalışma Usul ve Esasları uyarınca ilgili kadro asgari koşullarının sağlandığına dair olumlu görüşü gerekmektedir. AYDEK değerlendirmeleri, sadece güncel kadro ilanı için geçerlidir. Bu nedenle adayların, güncel kadro ilanlarına başvurularında, ilgili birime ve Üniversitemiz Rektör Yardımcılığı AYDEK Komisyonuna eşzamanlı olarak başvuru yapması gerekmektedir. AYDEK Başvuru Dilekçesi ve AYDEK Başvuru Formu, ilanımızla eş zamanlı olarak Üniversitemiz web ana sayfasında link verilmek suretiyle yayımlanacaktır. AYDEK Başvuru Dilekçesi ve AYDEK Başvuru Formu elden veya posta yolu ile Rektör Yardımcılığına iletilecektir. AYDEK Başvuru Dilekçesi ekinde yer alan diğer evraklar ise https://abl.gtu.edu.tr/dogrulama/Dogrula/OturumAc?git=/aydek/ linkinden sisteme online olarak yüklenecektir, ihtiyaç duyulması halinde, AYDEK sürecine ilişkin adaylan ilgilendiren tüm bilgilendirmeler için Üniversitemiz Rektör Yardımcılığı ile iletişime geçilmelidir.

İrtibat numarası: (0262) 605 15 35 - ( 0262) 605 29 97

DİĞER AÇIKLAMALAR VE ÖNEMLİ BİLGİLER

I- Adaylar son başvuru tarihi olarak belirtilen günün mesai saati bitimine kadar, bu ilanda belirtilen başvuru adreslerine belgelerini teslim etmekle yükümlüdür. Postada yaşanan gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir. İlanda belirtilen koşullan taşımayan, ilgili birimlere yapılmayan veya süresi içinde yapılmayan ya da eksik belgeyle yapılan başvunılar işleme alınmayacaktır.

2- (..) Başvuruda istenilen belgeler başlığı altında "onaylı kopyası" şeklinde talep edilen belgelerin herhangi bir Resmi Kurumca aslı gibidir yapılarak onaylanması yeterli olup E-Devlet kapısı(www.turkiye.gov.tr)'dan alınan kare kodlu belgeler doğruluğu teyit edilmek şartıyla geçerli olabilecektir.

3- İhtiyaç duyulması halinde; adaylan ilgilendiren başvuru ve atama süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Üniversitemizin web sayfasından https://www.ğ(u.edu.tr yapılacak olup, ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

13561/1-1