Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı işçi alım ilanı

İlan Giriş : 12 Ağustos 2009 10:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Kocaeli İl Müdürlüğünden:

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına Bağlı Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı'na aşağıda belirtilen nitelik ve sayıda DAİMİ İŞÇİ alınacaktır

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşun Adı İşgücü Sayısı Meslek Adı Eğitim Aranan Nitelikler
Kocaeli İl Müdürlüğü DKK Bağlı Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı 2 (Armador) İstihsal Teknisyeni Mesleki Eğitim Veren Liselerin Metal İsleri, Tesviye, Motor, Gemi Makineleri Bölümü Mezunu -Talebin Resmi Gazete'de ilan tarihi itibariyle 18 yaşından gün almış olmak.
Kocaeli İl Müdürlüğü DKK Bağlı Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı 3 Boyacı Mesleki Eğitim Veren Liselerin Boya Teknolojisi, Sanayi Boyacılığı ve Uygulama Tekniği Bölümü Mezunu -Talebin Resmi Gazete'de ilan tarihi itibariyle 18 yaşından gün almış olmak.
Kocaeli İl Müdürlüğü DKK Bağlı Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı 2 Tekneci ( Onr -İnşaat) Mesleki Eğitim Veren Liselerin Metal İsleri, Metal Teknolojisi, Gemi İnsaa Bölümü Mezunu -Talebin Resmi Gazete'de ilan tarihi itibariyle 18 yaşından gün almış olmak.
Talebi Alan İl Kamu Kuruluşun Adı İşgücü Sayısı Meslek Adı Eğitim Aranan Nitelikler
Kocaeli İl Müdürlüğü DKK Bağlı Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı 2 Akücü ( İmal Onr . Ve Şarz ) Elektrikçi Mesleki Eğitim Veren Liselerin Elektrik ve Elektrik-Elektronik Teknolojisi Bölümü Mezunu -Talebin Resmi Gazete'de ilan tarihi itibariyle 18 yaşından gün almış olmak.
Kocaeli İl Müdürlüğü DKK Bağlı Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı 2 Borucu Mesleki Eğitim Veren Liselerin Sıhhi Tesisat ve Tesisat Teknolojisi Bölümü Mezunu -Talebin Resmi Gazete'de ilan tarihi itibariyle 18 yaşından gün almış olmak.
Kocaeli İl Müdürlüğü DKK Bağlı Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı 1 Bobinajcı Elektrikçi (Genel) Mesleki Eğitim Veren Liselerin Elektrik ve Elektrik-Elektronik Teknolojisi Bölümü Mezunu -Talebin Resmi Gazete'de ilan tarihi itibariyle 18 yaşından gün almış olmak.
Kocaeli İl Müdürlüğü DKK Bağlı Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı 1 Tesviyeci-Planyacı (Vargel) Mesleki Eğitim Veren Liselerin Tesviye Bölümü Mezunu -Talebin Resmi Gazete'de ilan tarihi itibariyle 18 yaşından gün almış olmak.

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE;

- Talep şartlarına durumu uyan adaylar ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlülüklerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, 2008 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) Katılan, Lise Dengi Okul Mezunları KPSSP94 puanı 60 ve üzerinde olan adaylar başvurabilirler.

- Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, yabancı dil şartı vb. koşullan taşıyıp taşımadıklarını sözlü sınav/mülakattan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kurumumuza hiçbir sorumluluk yüklenemeyecektir.

- Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

- Aynı işyerinin birden fazla talebinin ilan edilmesi halinde durumları talep şartlarına uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki katım geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan Nihai Listeler de yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (önceliklilerden) müracaatta bulunan adaylar öncelik hakkı kazandıkları belge tarihleri dikkate alınarak açık iş sayısının iki katım geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgiler işçi talebinde bulunan kamu kurum ye kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından bildirilecektir

- Adayların KPSS katıldığı tarihteki öğrenim durumu değişen (Yüksekokul/fakültelerden mezun olan) adayların müracaatları kabul edilmeyecektir.