Erciyes Üniversitesi 4 sözleşmeli personel alacak

Erciyes Üniversitesi 4 sözleşmeli personel alacak. Son başvuru tarihi 1 ocak 2024

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 18 Aralık 2023 00:30, Son Güncelleme : 18 Aralık 2023 01:37
Erciyes Üniversitesi 4 sözleşmeli personel alacak

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden:

657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNUN 4/B MADDESİ UYARINCA CANLI MODEL SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

BAŞVURU TARİHİ: 18/12/2023 SON BAŞVURU TARİHİ : 02/01/2024

Üniversitemiz Rektörlüğü Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde 65 7sayılı Devlet Memurlar ı Kanunu'nun 4'üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere; 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Karar ı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 8. Maddesi uyarınca (1 yıldan az süreli veya mevsimlik çalışma) gereğince 2024 y ılı Eğitim-Öğretim faaliyetleri kapsamında 2024 mali yılı ile sınırlı çalıştırılmak üzere 2 (iki) kadın ve 2 (iki) Erkek olmak üzere 4 (Dört) sözleşmeli canlı model alınacaktır.

<>Maaş robotuna ulaşmak için tıklayınız

İlanlardan anında haberdar olabilmek için Android ve IOS uygulamalarımızı indirip bildirimleri açabilirsiniz. Memurlar.net'in Android uygulaması için tıklayınız.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR

A- GENEL ŞARTLAR:

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

3- Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

4- Görevini devamlı yapmasına engel sağlık sorunu bulunmamak.

5- KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

6- Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan öğrenim düzeyinden mezun olmak, başvurunun son günü itibariyle aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek.

7- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

8- Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 6'ncı maddesi gereği "İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi..." hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

9- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında yapılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak. (Asıl ve yedek adayların belirlenmesine müteakip yapılacaktır.)

10- Yapılan başvurularda KPSS puan şartı aranmamaktadır, asıl ve yedek adaylar sözlü sınav sonucuna göre belirlenecektir.

B. ÖZEL ŞARTLAR:

Yukarıda belirtilen genel şartlar ve aranılan niteliklere ilave olarak Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 8. Maddesi gereğince hizmet gereği olarak müracaat sahiplerinin aşağıda belirtilen özel şartları taşıması gerekmektedir.

1- İlanın müracaat bitimi tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş 45 yaşından gün almamış olmak.

C. ÇALIŞMA ŞARTLARI

1- İstihdam edilecek canlı model 2024 yılı için eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamında 2024 mali yılı ile sınırlı çalıştırılacaktır.

2- Çalışma süresi; Eğitim ve öğretim süresiyle sınırlı olmak, ilgili sınav ve ders programlarıyla uyumlu olmak ve günde 5 saati geçmemek kaydıyla 2024 mali yılı ile sınırlı olacaktır.

3- İstihdam edilecek canlı modelin mali ve sosyal haklara ilişkin işlemleri Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde düzenlenecektir.

D. BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ:

1. Müracaatlar ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı günü izleyen ilk iş gününden itibaren 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı İdari Personel ve Kadro Şube Müdürlüğüne istenilen belgeler ile birlikte (noter veya resmi kurumlarca onaylı) şahsen veya posta ile başvuru yapılacaktır. Onaysız belge ibraz edenlerin müracaatlar ı değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru Adresi: Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı İdari İşler ve Kadro Şube Müdürlüğü Yenidoğan Mahallesi Turhan Baytop Sokak No:1 38280 TALAS / KAYSERİ

E. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Sözlü sınav sonucunda atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 7 (yedi) iş günü içerisinde http://www.erciyes.edu.tr/ adresinden ilan edilecektir. Kadronun 1 (bir) kat ı kadar yedek aday belirlenecektir. Asıl kazananlardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

Sözlü sınava girmeye hak kazananlar için sınav yeri ve zamanı Üniversitemiz web sayfasından ayrıca duyurulacak olup, müracaat sahiplerinin duyuruları takip etmeleri rica olunur.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İSTENİLEN BELGELER:

1- Öğrenim Belgesi (Barkodlu e-Devlet Çıktısı veya Onaylı Fotokopisi)

2- Nüfus Cüzdanı veya T.C Kimlik Kartı (Onaylı Fotokopisi)

3- Erkek Adaylar için Askerlik Durum Belgesi (Barkodlu e-Devlet Çıktısı veya Onaylı Fotokopisi)

4- Son 6 ay içerisinde çekilmiş Fotoğraf 2 Adet

5- Adli Sicil Kaydı (Barkodlu e-Devlet Çıktısı Güncel Tarihli)

6- Canlı Model Başvuru Formu 1 Adet (Müracaat s ırasında başvuru yapılan biriminden veya Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Web Sitesinden Temin Edilebilir.)

7- Yerleştirilmeye Hak Kazanan Adaylardan "Uzun ve hareketsiz duruşlar için elverişli sağlık durumuna sahip ve dayanıklı" olduğu ibaresini içeren Tam Teşekküllü Hastaneden alınmış Sağlık Kurulu Raporu İstenecektir. 13182/1-1