Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli subay alım ilanı

İlan Giriş : 02 Ağustos 2009 18:35, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli subay alım ilanı

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE

SINAVLA AŞAĞIDA YER ALAN BRANŞLARDA SÖZLEŞMELİ SUBAY ALIMI YAPILACAKTIR.

ALIM YAPILACAK BRANŞ/KAYNAKLAR

S. NU. BRANŞLAR KAYNAKLAR(FAKÜLTE/YÜKSEK OKULLAR)
1 ÖĞRETMEN BEDEN EĞİTİMİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ MEZUNU VE ATLETİZM BRANŞINDA YARDIMCI ANTRENÖRLÜK/ANTRENÖRLÜK BELGESİNE SAHİP OLMAK.
2 PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK PSİKOLOJİ
3 REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK
4 MÜHENDİS BİLGİSAYAR BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
BİLGİSAYAR BİLİMLERİ MÜHENDİSLİĞİ
BİLGİSAYAR VE ENFORMATİK MÜHENDİSLİĞİ
5 ELEKTRONİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
6 ELEKTRİK ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ
7 GEMİ İNŞA GEMİ İNŞA MÜHENDİSLİĞİ
8 PRATİSYEN TABİP TIP FAKÜLTESİ
9 DİŞ TABİBİ DİŞ TABİPLİĞİ

GİRİŞ KOŞULLARI

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2. Alımı yapılacak branşlara göre kaynak olarak belirlenen okullardan mezun olmak (Örgün eğitim ve öğretim kurumlarından mezun olanların başvuruları kabul edilir.).

3. Öğrenimlerini yurt dışında bitirenlerden, diplomalarının yurt içinde denkliği Yüksek Öğrenim Kurulu (YÖK)?nca onaylanmış olmak.

4. Son müracaat tarihi itibariyle düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 27 yaşından (02 Ekim 1982 ve daha sonra doğmuş olmak), lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için 32 yaşından büyük olmamak,

(02 Ekim 1977 ve daha sonra doğmuş olmak)

5. Yapılacak genel kültür, mesleki bilgisi, fiziki yeterlilik ile mülakatta başarılı olmak, Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca belirlenen kontenjana girmek.

6. Bayan adaylar için en az 164 cm., erkek adaylar için en az 169 cm. boyunda olmak ve Bilgilendirme Kılavuzunda yer alan boy-kilo standartları içinde olmak.

7. Muayeneye gönderileceği asker hastanesinden ?Sözleşmeli Subay Olur? kararlı sağlık raporu almak (Sınavları kazanan adaylar bilahare Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığınca sevk edilecektir.).

8. Herhangi bir kamu ve özel kuruluşa karşı hizmet yükümlülüğü (Tıp fakültesi mezunları için 5907 Sayılı Kanun değişikliği ile mecburi hizmet yükümlüğü aranmayacaktır) ve tazminat borcu olmamak.

9. Yedeksubay ve uzman erbaş olarak müracaat eden adayların askerlik hizmet süresi içinde almış oldukları sicil not ortalaması sicil tam notunun % 85?inden aşağı olmamak.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

1. Dilekçe (Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 2009 Yılı Sözleşmeli Subay Alımları Bilgilendirme Kılavuzundan örnekleri verilmiştir),

2. Mezun olduğu üniversiteden alınan diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter/üniversite onaylı (onaylayan makamın adı, soyadı ve makamı ile mühür bulunacaktır) örneği.

3. Üniversite öğrenimini yurt dışında bitirenler için Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK)?nca onaylı denklik belgesinin aslı.

4. Beden eğitimi öğretmeni branşından müracaat edenler için Atletizm branşında yardımcı antrenörlük ya da antrenörlük belgesinin aslı veya noter/üniversite onaylı (onaylayan makamın adı, soyadı ve makamı ile mühür bulunacaktır) örneği.

5. Varsa lisansüstü öğrenimine ait belgenin aslı veya noter/üniversite onaylı (onaylayan makamın adı, soyadı ve makamı ile mühür bulunacaktır) örneği.

6. Silahlı Kuvvetlerde görev yapan personel için nitelik belgesi (Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 2009 Yılı Sözleşmeli Subay Alımları Bilgilendirme Kılavuzundan örnekleri verilmiştir).

7. Kendisi, anne, baba ve kardeşleri ile evli ise eşini kapsayan vukuatlı nüfus kayıt örneği.

8. Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı (Cumhuriyet Baş Savcılığından veya Adli Sicil Müdürlüklerinden alınacak ve başvuru tarihi itibariyle üç aydan eski olmayacaktır.).

9. Yetkili makamlarca (muhtarlık veya noter) onaylanmış fotoğraflı nüfus cüzdanı sureti, (nüfus cüzdanı fotokopisi noter onaylı olsa dahi kabul edilmez, fotoğrafları son üç ay içinde çekilmiş olmayanlar ile fotoğrafsız nüfus cüzdanı sureti gönderenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir).

10. Askerlik hizmetini bitirenler için terhis belgesinin aslı veya askerlik şubesi yada noter onaylı sureti.

11. Askerlik hizmetini yapmayan adaylar için askerlik şubelerinden alınacak askerlik durumunu belirtir belgenin aslı.

12. Son halini gösterir 4 Adet 4,5X6 cm. ebadında renkli vesikalık fotoğraf.

13. 8 TL değerinde posta pulu (1 TL?lik ve 50 Krş.?luk değerlerde).

BAŞVURU BELGELERİNİN TESLİM ZAMANI VE YERİ

1. Giriş koşullarını taşıyan adaylar, başvurularını 10 Ağustos ? 02 Ekim 2009 tarihleri arasında posta yoluyla ve şahsen ?Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı İnsan Kaynakları Değerlendirme Grup Başkanlığı Beylerbeyi/İSTANBUL? adresine yapacaklardır.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Subay Alımları Hakkında Detaylı Bilgilere "2009 Yılı Sözleşmeli Subay Alımları Başvuru Kılavuzu"ndan ulaşabilirsiniz.

2. Eksik belge gönderen veya nitelikleri uygun olmadığı halde başvuranların dilekçelerine işlem yapılmayacaktır.