İzmir Demokrasi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı- Güncellendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı. Son başvuru tarihi 26 kasım 2023

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 13 Kasım 2023 00:10, Son Güncelleme : 14 Kasım 2023 01:04
İzmir Demokrasi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı- Güncellendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörlüğünden:

DÜZELTME İLANI

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği" ile "İzmir Demokrasi Üniversitesi Birimlerinde Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma İlkeleri"nin ilgili maddeleri uyarınca 13.11.2023 tarihli ve 32367 sayılı Resmi Gazete'de aslına uygun olarak yayımlanan "Akademik Personel Alım İlanı"mızda sehven "İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Muhasebe Bölümü Bütçe ve Mali Planlama Anabilim Dalı"nda olarak düzenlenen kadro "İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Bütçe ve Mali Planlama Anabilim Dalı"nda şeklinde düzeltilerek ilan olunur.

11878/1-1

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirtilen kadrolarına 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddeleri ve İzmir Demokrasi Üniversitesi Birimlerinde Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma İlkeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

<>Maaş robotuna ulaşmak için tıklayınız

İlanlardan anında haberdar olabilmek için Android ve IOS uygulamalarımızı indirip bildirimleri açabilirsiniz. Memurlar.net'in Android uygulaması için tıklayınız.

DİĞER ŞARTLAR:

1- 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak gerekir.

2- Yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

3- Başvuran adayların; dilekçe (Başvurduğu kadroyu belirterek), özgeçmiş, yabancı dil belgesi, lisans, yüksek lisans, doktora diplomaları ve doçentlik belgesi (Profesör ve Doçent kadrosu için) diploma asılları ve onaylı örnekleri, nüfus cüzdan fotokopisi, 3 adet fotoğraf, yayın listesi (Profesör kadrosu için başlıca araştırma eseri açıkça belirtilerek) ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 (bir) adet dosya ve Profesör kadrosu için 6 adet USB Belleği, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için 4 adet USB Belleği,

4- Halen çalışanlar ve daha önce kamu hizmeti bulunanlar için hizmet belgesi ile birlikte,

Profesör ve Doçent kadroları için Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi kadroları için ilgili Fakülte Dekanlıklarına / Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde şahsen veya posta yoluyla başvuru yapmaları gerekmektedir. Posta yoluyla yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar kurumumuza ulaşması gerekmektedir.

11805/1-1