Konya Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı Güncellendi

Konya Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi 19 akademik personel alacak. Son başvuru tarihi 27 kasım 2023

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 13 Kasım 2023 00:50, Son Güncelleme : 14 Kasım 2023 01:06
Konya Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı Güncellendi

Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:

DÜZELTME İLANI

13/11/2023 tarih ve 32368 sayılı Resmi Gazete'de aslına uygun olarak yayımlanan Üniversitemiz birimlerine öğretim üyesi alımına ilişkin ilanımızda, Birim Listesinde yer alan DERECE ve ADET sütunlarının başlıklarının yerleri sehven hatalı yazılmış olup, söz konusu başlıkların sırası ADET ve DERECE olarak değiştirilmiştir.

İlgililere duyurulur.

11854/1-1

Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan kadrolarına, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanan yürürlükteki Konya Teknik Üniversitesi Akademik Atama - Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esaslarına göre öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuru süresi bu ilanın Resmi Gazete'de yayım tarihinden itibaren 15 gün olup, süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

Ayrıntılı ilan metni ile Başvuru Formları, Üniversitemizin (http://www.ktun.edu.tr/) web sayfasının duyurular bölümünde mevcuttur.

<>Maaş robotuna ulaşmak için tıklayınız

İlanlardan anında haberdar olabilmek için Android ve IOS uygulamalarımızı indirip bildirimleri açabilirsiniz. Memurlar.net'in Android uygulaması için tıklayınız.