Karabük Ünv. Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 31 Temmuz 2009 11:44, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Karabük Ünv. Öğretim Elemanı Alım İlanı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ?NDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Kanun ile ? Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik? uyarınca Öğretim Görevlisi alınacaktır.

BAŞVURULARDA GENEL ŞARTLAR

- 657 Sayılı Kanun?un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

- Öğretim Görevlisi kadrolarına başvurularda merkezi sınavdan (ALES) (Mezun olunan alanda) en az 70 puan,

- Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı?nca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gereklidir.

ÖZEL ŞARTLAR

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

- Lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere(rektörlüğe bağlı bölümler dahil) başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az yüksek lisans mezunu veya lisans mezunu olmak şartıyla en az alanında on yıl tecrübeli olmak.

- Ön lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere başvuracak öğretim görevlisi adaylarında yüksek lisans mezunu veya en az lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanları ile ilgili iki yıl tecrübeli olmak.

- Adayların, başvurdukları kadro derecesini kazanmış hak olarak almaları gerekmektedir.

MUAFİYET

-Doktorasını tamamlamış olanlar, 31.07.2008 tarihinde yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında,merkezi sınav (ALES); meslek yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularda ise yabancı dil şartı aranmaz.

BAŞVURU ŞEKLİ VE EKLENECEK BELGELER

Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuran adayların başvuru genel ve özel şartlarına göre aşağıdaki belgeleri başvurdukları birime verecekleri dilekçelerine eklemeleri gerekmektedir;

- Dilekçeleri ekine; diploma veya öğrenim durumunu gösterir belge, transkript, nüfus cüzdan sureti, 3 (Üç) adet fotoğraf, özgeçmiş, Merkezi Sınavı belgesi (ALES) ile birlikte varsa ilgili dalda bilimsel çalışmalarını kapsayan dosyayı vereceklerdir.

- Postadaki gecikmeler kabul edilmeyeceği gibi yukarıdaki belgelerin bir tanesinin eksik olması halinde de müracaatlar kabul edilmeyecektir.

NOT: Tüm belgelerin aslı veya onaylı örnekleri gönderilmelidir. Resmi kurumlarca ?Aslı Gibidir? yapılan belgeler geçerli kabul edilecektir.

Başvuru Telefonları:

(Alan Kodu: 0 370)

Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 4336603

NOT: Üniversitemiz web adresinde yayınlanacak duyurular tebligat niteliğindedir.

  Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik mezunu olmak. Öğretim Görevlisi 1 13 Ağustos 2009