Evciler kaymakamlığı SYDF işçi alım ilanı

İlan Giriş : 22 Temmuz 2009 20:50, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Evciler kaymakamlığı SYDF işçi alım ilanı

T.C.

EVCİLER KAYMAKAMLIĞI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı

EVCİLER KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFINA İŞÇİ ALIM İLANI

AFYONKARAHİSAR / EVCİLER KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA BELİRLİ SÜRELİ İŞ SÖZLEŞMESİ KAPSAMINDA 9 AYI GEÇMEMEK SURETİYLE 1 ADET İŞÇİ ALIMI YAPILACAKTIR.

Evciler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 02.08.2006 tarih ve 2006/4 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen ?Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar? ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca 2008 yılı KPSS sınavına giren ve KPSSP3 puan türünde 65 puan ve daha yukarı puan alanlar arasından mülakat ile 1 adet sözleşmeli eleman alınacaktır.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

18 yaşını bitirmiş olmak,

Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak,

Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak ,

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR

SÖZLEŞMELİ MUHASEBE PERSONELİ : (1 Adet Kadro)

a) Siyasal Bilgiler Fakültesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

İşletme Fakültesi Bölümlerinden mezun olmak.

b) Lisans mezunları için 2006 ve 2008 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı(B) grubundan KPSSP3 puan türünden en az 65 puan almış olmak.

c) Yüksek Öğrenimi sırasında, bilgisayar alanında ders aldığına ilişkin belge veya Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar Kurslarını bitirdiğine ilişkin onaylı sertifika sahibi olmak.

BAŞVURU İÇİN İSTENİLECEK BELGELER

Bitirdiği okul diploması veya okul çıkış belgesinin aslı yâda onaylı sureti,

(T.C.Kimlik Numaralı) Nüfus cüzdanının bir fotokopisi,

KPSS (B) grubundan sınav sonuç belgesinin aslı veya tasdikli fotokopisi (KPSSP3)

Erkek adaylar için askerlikle ilgisi olmadığını gösterir belge,

Adli sicil kaydı.

2 Adet Fotoğraf

Bilgisayar alanında ders aldığına ilişkin belge veya sertifika,

Deneyimlerine ilişkin Belgeler ve özgeçmişleri,

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

1- Başvuruda bulunacak adayların, Vakıf Başkanlığında yer alan İş Talep Formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra imzalı ve fotoğraflı olarak istenilen diğer belgelerle birlikte 31/07/2009 saat 17:00'a kadar Evciler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Hükümet Konağı Kat:2, Evciler adresine şahsen teslim etmeleri veya posta yolu ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Postadaki gecikmelerden kurumumuz sorumlu değildir.

2- Başvuru esnasında Kurumumuz tarafından aranan belgeler incelendikten sonra eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

DİĞER HUSUSLAR

1) Sözleşmeli personel, kamu hizmetlerinin gördürülmesini temin maksadıyla, ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edildiğinden, Devlet memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atanmalarına dair mevzuat bulunmamaktadır. Bu nedenle bu pozisyonlara yerleştirilen personel herhangi bir nedenle (eş durumu, sağlık, vb.) nakil talebinde bulunamazlar.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ, YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI VE ATAMANIN YAPILMASI

1-Başvurusu kabul edilen adaylar başvuru süresi bittikten sonra KPSS (B) grubu puanı esas alınarak sıralamaya tabi tutulacak ve en yüksek puan alan adaydan başlanarak ilan edilen kadro sayısı kadar adayın asil olarak ve yine aynı sayıda adayın yedek olarak kazandığı ilan edilip sözleşmeli personel olarak alımı yapılacaktır

2-Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından oluşturulan 3 kişilik Değerlendirme Komisyonu tarafından, Sözleşmeli Personel alımı ile ilgili yerleştirme başvurusunda bulunan adayların, ilan edilen niteliklere uygunluğu incelenecektir.

3- Ancak adayların evrakları üzerinde yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan yada yanlış beyan verdiği tespit edilen aday tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır. Bu durumda yedek aday yerleştirilmeye hak kazanacaktır..

4- Sağlık raporu sadece yerleştirilmesi yapılan adaydan istenecektir.

5- Verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan yada aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine yedek adayın ataması yapılacaktır.

6- Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.