Namık Kemal Ünv. Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 22 Temmuz 2009 13:29, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Namık Kemal Ünv. Öğretim Elemanı Alım İlanı

T.C.

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile ? Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik? uyarınca Öğretim Görevlisi, Araştırma Görevlisi, Okutman ve Uzman alınacaktır.

BAŞVURULARDA GENEL ŞARTLAR

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

Öğretim Üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına naklen veya açıktan yapılacak her türlü atamada (alanındaki puan türünden) ALES'den en az 70 puan almış olmak. KPDS ve ÜDS'den 50 (elli) puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

ÖZEL ŞARTLAR

Uzman,

En az lisans mezunu olmak.

Belgelendirmek kaydıyla alanlarında en az 2 (iki) yıl tecrübeli olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ VE EKLENECEK BELGELER

Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarına başvuran adayların Üniversitemizin ilgili Dekanlıklarına/Müdürlüklerine, Okutman ve Uzman kadrosuna başvuran adayların Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Başvurular şahsen veya Posta ile yapılacak olup; internet aracılığı ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. (Postadaki geçikmeler dikkate alınmayacaktır.)

İlan hakkında, Üniversitemizin 0282 293 38 66/67/68 - Dahili 131 numaralı telefonundan bilgi alınabilir.

Adaylar başvurdukları Bölüm/Anabilim Dallarını belirten dilekçeleri ekine; özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, onaylı mezuniyet belgesi, lisans transkripti, nüfus cüzdan fotokopisi, Merkezi Sınav Belgesi (ALES), Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS) puanını gösterir belge yada eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan almış oldukları puanı gösteren belge ile birlikte var ise ilgili dalda bilimsel çalışmalarını kapsayan dosyayı vereceklerdir.

Yabancı ülkelerden alınan yüksek lisans ve doktora diploma ile unvanların Üniversitelerarası Kurul?ca eşdeğerliliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

Yabancı ülkelerden alınan lisans diplomalarında Yükseköğretim Kurulu?nca eşdeğerliliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştıkları kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyeceklerdir.

MUAFİYET

Doktorasını tamamlamış olanlar,

2547 Sayılı Kanuna tabi olarak halen Yükseköğretim kurumlarında görev yapanlar ile 2547 Sayılı Kanuna tabi olarak daha önce Yükseköğretim kurumlarında görev yapmış olanların başvurularında merkezi sınav şartı aranmaz..

Meslek Yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularda yabancı dil şartı aranmaz.

  Bilgisayar Mühendisliği veya İnşaat Mühendisliği bölümü lisans mezunu olmak. Bilgisayar alanında en az 2 yıl tecrübesi olmak. Uzman 1 03 Ağustos 2009
  Bilgisayar Mühendisliği veya Mimarlık bölümü lisans mezunu olmak. Bilgisayar alanında en az 2 yıl tecrübesi olmak. Uzman 1 03 Ağustos 2009
  Bilgisayar Mühendisliği veya Peyzaj Mimarlığı bölümü lisans mezunu olmak. Bilgisayar alanında en az 2 yıl tecrübesi olmak. Uzman 1 03 Ağustos 2009
  Bilgisayar Mühendisliği veya Gıda Mühendisliği bölümü lisans mezunu olmak. Bilgisayar alanında en az 2 yıl tecrübesi olmak. Uzman 1 03 Ağustos 2009
  Bilgisayar Mühendisliği veya Tarla Bitkileri bölümü lisans mezunu olmak. Bilgisayar alanında en az 2 yıl tecrübesi olmak. Uzman 1 03 Ağustos 2009