Abant İzzet Baysal Ünv. Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 22 Temmuz 2009 11:03, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Abant İzzet Baysal Ünv. Sözleşmeli Personel Alım İlanı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSiTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli olarak istihdam edilmek ve tam zamanlı olarak çalıştırılmak üzere 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'ın Ek Madde-2/b Fıkrasına göre aşağıda belirtilen Unvanlarda toplam iki (2) sözleşmeli personel alınacaktır.

Unvan Adedi Aranan Nitelikler

BÜRO PERSONELİ =1 Kişi

Aranılan Nitelikler=Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi önlisans programlarının birinden mezun olrru.k,

DESTEK PERSONELİ = 1 kişi

Aranılan Nitelikler = Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olup, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı Aşçılık Dalında Usta Oğreticilikve/veya Ustalık Belgesine sahip olmak ve alanında en az 2 yıl çalışmış olduğunu belgelemek.

BASVURACAK ADAYLARDA ARANACAK SARTLAR:

1- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veyahut 6 aydan fazla hapis veyahut afta uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolan lı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi Ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

4- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak,

5- Erkek Adaylar Için Muvazzaf Askerlik çağına Gelmemiş veya' Askerlik çağına Gelmiş Ise Muvazzaf Askerlik Hizmetini Yapmış veya Muaf veya Erteletmiş veya Yedek Sınıfa Geçirilmiş olmak,

6- 657 Sayılı Karıunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı Ile özürlü bulunmamak.

7- Aranılan nitelikler bölümünde belirlenen öğrenim düzeyden mezun olmak,

8- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

BASVURU:

Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 10 gün içerisinde 1- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

2- Diploma fotokopisi,

3- Aşçılık Dalında Usta Öğreticilik ve/veya Ustalık Belgesi fotokopisi

4- Destek Personeli pozisyona Başvuran adaylar iki (2) yıllık deneyimlerini belgelendirecektir.

5- KPSS Sonuç Belgesi fotokopisi (Ortaöğretim mezunları için 2008 yılı KPSS (B) grubu KPSSP94 puan türü, Onlisans mezunları Için 2008 yılı KPSS(B) grubu KPSSP93 puan türü dikkate alınacaktır.)

6- 1 adet fotoğraf ve Abant Izzet Baysal üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığından temin edilecek Başvuru Formunu doldurarak Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

(Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

BASVURULARIN DECERlENDIRilMESi VE SONUÇLARI:

Başvuru sonunda atanmaya hak kazananların listesi, başvuru süresi bitiminden 5 (beş) iş günü sonra www.ibu.edu.tradresinden ilan edilecektir. Değerlendirme 2008 KPSS (b) grubu puan sırasına göre yapılacaktır. Ilan edilen kadronun iki katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere' başvuran olmadığı takdirde ilan edilen Yedek iki katı kadar yedek belirlenecektir.Asil kazananlardan atanmak üzere başvuran olmadığı taktirde ilan edilen yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır. Bu ilanda tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. .

Atanmaya hak kazanan adayların sonuçların ilan edilmesinden itibaren 15 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar, haklarını kaybederler.