Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi doçent alım ilanı

İlan Giriş : 17 Temmuz 2009 00:53, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi doçent alım ilanı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin ilgili maddeleri gereğince öğretim üyesi alınacaktır.

Adayların;

1 - 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 48?inci maddesindeki genel şartları taşımaları,

2 - Üniversitemizin www.kmu.edu.tr adresinden elektronik ortamda başvurularını yaptıktan sonra istenilen belgelerin çıktısı ile, (Başvuru Dilekçesi, Taahhütname, Özgeçmiş ve Akademik, İdari ve Etkinlik Listesi), başvurmaları,

3 - Durumlarının, Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma, Yükseltilme ve Atanmayla İlgili Değerlendirme Yönergesi?ne uygun olması,

4 - Doçent kadroları devamlı statü için olup, 2547 sayılı Kanun?un 25?inci maddesinde belirtilen şartları taşıyan doçent adaylarının bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosya ile birlikte, anabilim dalını belirten dilekçelerine ilave olarak özgeçmişlerini, doçentlik başarı belgelerini, yayın listelerini ekleyerek, Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihi itibariyle on beşinci günün mesai bitimidir. Süresi içinde yapılmayan ve postayla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

NOT: Müracaatların tamamlanmasını müteakiben Rektörlüğümüzce oluşturulan Bilimsel Dosya İnceleme Komisyonunca, atanma kriterlerine uymadığı tespit edilen başvurular geçersiz sayılacaktır.

Birimi Bölüm/ Anabilim / Program Ünvanı Adedi Derece
Edebiyat Fakültesi Kurumlar Sosyoloji Doçent 1 2
Meslek Yüksekokulu Organik Tarım Doçent 1 2