• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyesi 2 akademik personel alacak. Son başvuru tarihi 26 ağustos 2023
İlan Giriş : 2023-08-12T01:55
Son Güncelleme 2023-08-12T02:07

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI / 2023/ 02

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Kanun, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu"nun 48. maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin ilgili maddeleri ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi hükümlerine göre öğretim üyesi alınacaktır. Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren on beş (15) gündür. Başvurular şahsen veya posta ile yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular, eksik belgeli dosyalar veya postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

. Profesör kadrosu daimi statüde olup başvuracak adayların başvuru formuna özgeçmiş ve eserler listesini, 2 adet fotoğraflarını, kimlik fotokopilerini, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve Doçentlik belgelerinin aslı veya noter onaylı suretlerini, erkek adaylar için askerlik durum belgesi, adli sicil belgesi, varsa yabancı dil sınav sonuç belgesi, hizmet belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyasının 1 (bir) nüshasını basılı olarak, jüri üyelerine gönderilmek üzere 5 (beş) nüshasını elektronik ortamda (CD/flashdisk) hazırlayarak Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Profesör kadrosuna başvuracakların, doçentlik unvanını aldıktan sonra beş yılını ilanın son başvuru günü itibariyle doldurmuş olmaları gerekmektedir. Profesör adaylarının başvuru formunda "Başlıca Araştırma Eseri"ni belirtmeleri zorunludur.

. Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların başvuru formuna, özgeçmiş ve eserler listesini, 2 adet fotoğraflarını, kimlik fotokopilerini, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora belgelerinin başvuru anında e-Devlet çıktıları kabul edilir. (Atama esnasında aslı veya noter onaylısı istenecektir) Erkek adaylar için askerlik durum belgesini, adli sicil belgesi, varsa yabancı dil sınav sonuç belgesi, hizmet belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyasının 1 (bir) nüshasını basılı olarak, jüri üyelerine gönderilmek üzere 3 (üç) nüshasını elektronik ortamda (CD/flashdisk) hazırlayarak ilgili fakülteye / yüksekokula teslim etmeleri gerekmektedir. Doçent olarak çalışmış / çalışmakta olanlar bu kadroya başvuramaz.

. Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin 5. maddesi gereğince doktora programına dil şartı aranmaksızın kabul edilen doktor öğretim üyesi adaylarının YÖKDİL sınavı veya ÖSYM tarafından yapılan KPDS, ÜDS, YDS, eYDS sınavlarının birinden en az 50 puan veya ilgili mevzuat hükümleri gereğince eşdeğer olduğu kabul edilen uluslararası sınavların birinden eşdeğer puan almış olmaları gerekmektedir.

. Başvuran adayların koşullarının uygun olmadığının sonradan anlaşılması durumunda atamaları yapılmayacak veya yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.

. Müracaat edecek adayların Personel Dairesi Başkanlığının öğretim elemanı alımı başlıklı sayfasında yer alan "AKADEMİK KADROLARA YÜKSELTİLME VE ATANMA ESASLARINA İLİŞKİN PUANLAMA ÇİZELGESİ"ni doldurmaları gerekmektedir.

. Başvuru formu matbu olup, http://www.kilis.edu.tr/ adresindeki duyurular kısmından temin edilebilir.

. İdare ilanın her aşamasını iptal etme hakkına sahiptir.

. Başvuru yapılacak adresler:

Profesör kadrosuna başvuru için, Mehmet Sanlı Mahallesi Doğan Güreş Paşa Bulvarı No:84 Merkez/KİLİS Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı

Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna başvuru için, Mehmet Sanlı Mahallesi Doğan Güreş Paşa Bulvarı No:84 Merkez/KİLİS Alaeddin Yavaşca Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü

Başvuru evraklarının son başvuru tarihi mesai bitiminden önce ilgili birimde olması gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar kabul edilmeyecektir. Başvurular, profesör kadrosu için Personel Dairesi Başkanlığına, doktor öğretim üyesi kadrosu için ise kadrosu ilan edilen birime şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Postada geciken başvuru dosyaları kabul edilmeyecektir. Adaylar ilan edilen kadrolardan yalnızca birine başvurabilir. Başvuran adayların koşullarının uygun olmadığının sonradan anlaşılması durumunda atamaları yapılmayacak veya yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.

<>Maaş robotuna ulaşmak için tıklayınız

İlanlardan anında haberdar olabilmek için Android ve IOS uygulamalarımızı indirip bildirimleri açabilirsiniz. Memurlar.net'in Android uygulaması için tıklayınız.

Memurlar.Net
1 hafta önce Halk Bankası 45 Müfettiş Yardımcısı, 25 İç Kontrolör Yardımcısı, 250 Uzman Yardımcısı ve 380 Servis Görevlisi alacak 2 hafta önce Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi 30 Sözleşmeli Personel Alacak 4 gün önce İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 73 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Merkez Bankası 10 yönetici asistanı ve 22 şoför alacak 6 gün önce Türkiye Büyük Millet Meclisi 20 Uzman Yardımcısı Alacak 2 hafta önce Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı 1 hafta önce İstanbul Fatih Belediyesi 6 memur alacak 2 gün önce Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı 3 gün önce Ahiler Kalkınma Ajansı 6 Personel Alacak 1 hafta önce İzmir ili Karabağlar Belediyesi 25 Zabıta Memuru Alacak