Kozlu Belediyesi İşçi Alım İlanı

İlan Giriş : 16 Temmuz 2009 09:32, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kozlu Belediyesi İşçi Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu Batman İl Müdürlüğünden:

Aşağıda belirtilen işyerine Daimi İşçi alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumu uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son Müracaat Tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilecektir.)

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Normal/ Özürlü/ Eski Hükümlü. Meslek İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranan Diğer Nitelikler
Batman İl Müdürlüğü Kozluk Belediye Başkanlığı Normal Mimar 1 Lisans Mimar Mühendislik Fakültesi

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2008 KPSS sonucuna göre, Lisans mezunları KPSS P3 üzerinden sınav sonucuna göre başvuru yapabileceklerdir. Yanlış beyanda bulunanlar yada belge ibraz edenlerden nihai listelere girenler listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kurumumuza hiçbir sorumluluk yüklenemeyecektir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki katım geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan Nihai Listeler de yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (Önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı belge asılları ile birlikte Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine müracaat edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre Talebin iki katım geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.