Mardin Artuklu Ünv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Temmuz 2009 12:29, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mardin Artuklu Ünv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ile öğreiim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşullan taşımaları gerekmektedir. Adaylara ilanın Resmi Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içinde istenilen belgelerle birlikte, Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular ve eksik belgeli dosyalar kabul edilmeyecektir. Adayların aşağıda belirtilen şartlan taşımaları gerekmekledir.

1- Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların; başvurduktan bölüm ve yabancı dilini belirtir dilekçelerine özgeçmiş, doktora diplomalannın tasdikli sureti, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dön) adet dosyayı teslim edeceklerdir. Kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

2- Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran tüm adaylar, 2547 Sayılı kanunun 23/b-2 maddesinde belirtilen yabancı dil sınavına tabi tutulacak olup, sınav tarihi daha sonra duyurulacaktır.

Birimi Bölümü ABD/alanı Ünvanı Derecesi Adet Açıklama
Fen-Edb Fakültesi Tarih   Yrd. Doç. 3 1  
Fen-Edb Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Eski Türk Edb. Yrd.Doç. 3 1 Fars dilinde doktora yapmış olmak
Fen-Edb Fakültesi Sosyoloji Kurumlar Sosyolojisi Yrd. Doç. 3 1 Din sosyolojisinde doktora yapmış olmak