Şırnak Valiliği Sözleşmeli Programcı alım İlanı

İlan Giriş : 01 Temmuz 2009 13:02, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Şırnak Valiliği Sözleşmeli Programcı alım İlanı

ŞIRNAK VALİLİĞİ 4/B PERSONEL ALIM İLANI

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin esaslar ile ek ve değişiklikler çerçevesinde Şırnak Valiliğinde çalıştırılmak üzere, en az ön lisans mezunu 1 programcı personel alımı yapılacaktır.

GENEL ŞARTLAR

1-Personel altmı yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın 01.01.2008 tarihinden sonra yapılan KPSS (B) grubu sınavında alınan puana göre yapılacak sıralama esas alınmak suretiyle gerçekleştirilecektir.
Programcı Personel için mesleki tecrübesi ve dil düzeyine göre tablodaki gibi brüt ücret ödenecektir.

MESLEKİ TECRÜBESİ İNGİLİZCE DÜZEYİ Aylık Brüt Sözleşmeli Ücret (TL)

5 Yıldan Fazla A-B 1.761,13

5 Yıldan Fazla C 1.693,67

5 Yıldan Fazla D 1.683,84

3-5 Yıl A-B 1.683,84

3-5 Yıl C 1.603,76

3-5 Yıl D 1.577,08

1-3 Yıl A-B 1.523,58

1-3 Yıl C 1.459,37

1-3 Yıl D 1.423,57

0-1 Yıl A-B 1.315,91

0-1 Yıl C 1.243,82

0-1 Yıl D 1.207,78

2- Yerleştirme hakkını kazanan aday ile Şırnak Valisi arasında Maliye Bakanlığınca vize edilen tip sözleşme imzalanacaktır. Ancak atama evrakları üzerinde yapılan kontrollerde İstenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen, adaylar tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır. Gerçeğe aykın beyanda bulunanlar yerleştirilmiş ve sözleşme imzalanmış olsalar dahi yerleştirme işlemleri geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacak, ataması yapılmış olanların ise atamaları iptal edilerek sözleşmeleri feshedilecektir.

3- Sözleşmeli olarak çalıştırılacakların kurumumuzca tespit edilen özel şartların yanı sıra, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasının 4,5,6 ve 7 inci bentlerinde belirtilen koşulları taşımaları gerekmektedir.

4- En az ön lisans düzeyinde yükseköğrenimli olmak. (Programcı) (İlk defa işe alınacaklarda Bilgisayar Programcılığı (Internet), Bilgisayar Programlama Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar Operatörlüğü veya Bilgisayar ve Teknikerliği, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik-Bilgisayar, Matematik ve Bilgisayar, Matematik ve Informatik, Matem ati k-lnformatik, Matematik-Bilgisayar Programcılığı, Uygulamalı Matematik ve Bilgisayar Bölümlerinden birinden mezun olmak.)

5- Mesleki tecrübenin belirlenmesinde, Bilişim Personeli olarak 657 Sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı kanunun 4/B maddesi İle 399 sayılı KHK'ye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile SSK'na tabi özel kesimde bilişim personeli (Programcı) olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri esas alınır.

6- İlk defa işe alınacaklarda Kamu Personel» Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (KPDS) en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisi aranır. Ancak, yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan Fakülte, Yüksekokul ve Bilgisayar Programcılığı alanında meslek yüksekokulu mezunu olanlar, yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra anadili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde "Test Of English as a Foreign Language" (TOEFL) sınavında en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya "International English Language Testing System" (IELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilir.

7- Yabancı Dil Sınav Sonuçları (5) yıl süreyle geçerlidir. Bu sürenin bitiminde yeniden sınava girmeyenlerin yabancı dil bilgi düzeyi (D) düzeyi olarak kabul edilir.

8- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya en az bir (1) yıl ertelemiş olmak.

9-Yapılacak inceleme ve soruşturma sonucunda engel bir durumu bulunmamak.

10- 01.01.2008 tarihinden sonra yapılan KPSS (B) grubundan sınava girmiş olmak.

11- 65 yaşını dolduranlar sözleşmeli olarak çalıştırılamaz.

İSTENİLEN BELGELER: (Programcı)

01.01.2008 Tarihinden sonra yapılan KPSS (B ) grubu sınav puanını gösterir belgenin aslı veya onaylı sureti

Diplomanın aslı veya onaylı sureti.

Nüfus cüzdanı sureti.

Adli Sicil Belgesi.

Erkek Adaylar için askerlik durum belgesi.

Sağlık kurulu raporu.(Sonradan verilebilir.)

8 adet vesikalık fotoğraf.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SORESI (Programcı) .

Başvuru yapmak isteyen adaylar www.Sirnak.gov.tr adresinden temin edecekleri İş Talep Formunu eksiksiz olarak doldurarak başvuru yapmak istedikleri pozisyonu belirten bir dilekçe ile yukanda istenilen belgelerle birlikte en geç 07-21 Temmuz tarihi mesai bitimine kadar Şırnak Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü Hükümet Konağı Kat:2 Şırnak adresine şahsen müracaat etmek zorundadırlar.

YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI (Programcı)

1- Başvurusu kabul edilen adaylar başvuru süresi bittikten sonra KPSS (B) grubu puanı esas alınarak sıralamaya tabi tutulacak ve en yüksek puan alan adaylardan başlanarak ilan edilen kadro sayısı kadar adayın asil olarak ve yine aynı sayıda adayın yedek olarak kazandığı ilan edilip sözleşmeli personel olarak alımı yapılacaktır. Başarı puan sıralaması sonucunda puanlann eşit olması halinde; yaşı küçük adaya öncelik tanınacaktır.

2- Valiliğimizce oluşturulan Değerlendirme Komisyonu tarafından, 4/B Sözleşmeli Personel alımı ile ilgili yerleştirme başvurusunda bulunan adaylann, ilan edilen niteliklere uygunluğu incelenecektir.

3- Sağlık raporu sadece yerleştirilmesi yapılan adaydan istenecektir.

4- KPSS (B) basan puan sıralamasına göre yerleştirilmeye hak kazanan adayların listesi ve istenecek belgeler ve diğer hususlar Valiliğimiz (www.sirnak.gov.tr) internet adresinde ilan edilecek olup ayrıca yerleştirilmesi yapılan adayların adreslerine de tebligat yapılacaktır.

5- Atamaları yapılmayan adayların başvuru evrakı, yerleştirilme sonucunun ilanından itibaren 15 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde iade edilecek olup, belirtilen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

İlan Olunur