YÖK sözleşmeli personel alım ilanı

İlan Giriş : 19 Haziran 2009 17:08, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
YÖK sözleşmeli personel alım ilanı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Bilgi İşlem Merkezinde istihdam edilmek üzere, 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca aşağıda belirtilen şartları sağlayanlar arasından sözleşmeli eleman alınacaktır.

Genel Şartlar:
1) Son iki yılda yapılan KPSSP3 (B) puan türünden en az 70 almak.
2) En az 1 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak.
3) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış olmak.
4) En az (D) düzeyinde İngilizce KPDS belgesine sahip olmak, ancak yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan üniversitelerden lisans düzeyinde mezun olanlar, yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde ?Test Of English as a Foreign Language? (TOEFL) sınavından en az 173 (veya geçerlilik süresi eski dengi) veya ?International English Language Testing System? (IELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilir.

Başvurular ilan tarihinden 06/07/2009 tarihine kadar Yükseköğretim Kurulu Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Değerlendirmeler başvuru şartlarını taşıyanlar arasından KPSS başarı puanına göre yapılacaktır.

Sözleşmeli Pozisyon:Sistem Programcısı

Adeti:7

Aranılan Nitelikler: Fakültelerin ve Yüksekokulların lisans programlarından mezun olmak.
-Bilgi İşlem Merkezinde kulanılan Java programlama dili ile diğer programlama dillerinden en az iki tanesini bildiğini belgemek.
-PL/SQL ve Oracle üzerinde uygulamalar geliştirmiş olmak.