Amasya Üniversitesi Yardımcı Doçent Alım İlanı

İlan Giriş : 15 Haziran 2009 12:35, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Amasya Üniversitesi Yardımcı Doçent Alım İlanı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ REKTORLUGU'NDEN

Aşağıda Anabilim Dalı ve Bölüm itibariyle unvanı ve şartlan belirtilen Üniversitemiz Birimlerinde açık bulunan kadrolara 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ile Devlet hizmetlerine girmede aranan şartlan taşıyan Öğretim üyesi alınacaktır.

Yardımcı doçent kadrosuna başvuracakların; yabancı dili belirtecekleri dilekçeleri, ekinde öğrenim belgelerini (onaylı), özgeçmişlerini, nüfus cüzdan fotokopilerini, bilimsel çalışma ve yayınlan ile birlikte ilgili birimlere vermeleri gerekmektedir.( 4 takım dosya ve 2 adet fotoğrafla birlikte.) Yardımcı Doçentlik kadrolarına başvurularda 2547 Sayılı Kanunun 23. maddesinin (b) fikrası 2. bendine göre Üniversitemizce aynca dil sınavı yapılacaktır.

Kadrolara müracaat eden adayların "Amasya Üniversitesi öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri" hakkındaki Üniversitemiz Senato karan ile belirlenen koşullan yerine getirmeleri ve belirtilen niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

1 - Başvurular ilanın Gazete'de yayımı tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Eğitim Fakültesine yapılacaktır.

2 - İlgili dalların gerektirdiği diğer koşullar idarelerce isteklilere duyurulacaktır.

3 - Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

4 - Başvurulan birimlerce yapılacak ön (şekli) incelemeye göre anılan Kanun, Yönetmelik ve İlkelerde öngörülen koşullan yerine getirmeyenlerin ve belirtilen niteliklere sahip olmayanların başvurulan işleme konulmayıp, başvuru belgeleri iade edilecektir.

Not:İlammıza Gazete' de yayınlandıktan itibaren http://www.amasya.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

BİRİMİ ANABİLİM DALI/BÖLÜMÜ UNVANI ADET AÇIKLAMALAR

Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği YRD.DOÇ. 1 Fen Eğitiminde Bilimsel Tartışma Yöntemi ve Bilimin Doğası üzerine Doktora yapmış olmak.

Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği YRD.DOÇ. 1 Fen Eğitiminde WEB Destekli Alternatif ölçme Değerlendirme üzerine Doktora yapmış olmak.