Eti Maden İşletmeleri Bandırma Müdürlüğü İşçi Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu Bandırma Şube Müdürlüğünden :

DÜZELTME İLANI

12/06/2009 tarihli ve 27256 sayılı Resmi Gazete?de yayınlanan, Eti Maden İşlemeleri Bandırma Bor ve Asit işletme Müdürlüğünün Endüstriyel Bakım - Onarım Elektrikçisi Meslek adı ile İşgücü sayısı 4 olarak ilan edilen talebin eğitim durumu Endüstri Meslek lisesi ve Lise Dengi Okul Mezunu Elektrik bölümü olarak ilan edilmesi gerekirken sehven Metal işleri olarak ilan edilmiştir.

İlgili ilan metninin Eğitim durumu bölümü ?Endüstri Meslek Lisesi ve Dengi okul mezunu Elektrik Bölümü? olarak düzeltilmiştir.18/06/2009

İlan Giriş : 12 Haziran 2009 10:04, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Eti Maden İşletmeleri Bandırma Müdürlüğü İşçi Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu Balıkesir İl Müdürlüğü Bandırma Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Statüde İşçi Alınacaktır.

Talebe durumu uyanların ilanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, şahsen İş kur İl/Şube Müdürlüklerine veya www.iskur.gov.tr İnternet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Talebi Alan İl İşyerin Adı Meslek Adı Statüsü İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Türkiye İş Kurumu Bandırma Şube Müdürlüğü Eti Maden İşletmeleri Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü Proses İşçisi Normal 5 Endüstri Meslek Lise veya Dengi Okul Mezunu Torna Tesviye Bölümü İşyerinde üçlü vardiyalı olarak düzeninde çalışacak Üretim Ustası
Proses İşçisi Normal 5 Endüstri Meslek Lise veya Dengi Okul Mezunu Metal İşleri Bölümü İşyerinde üçlü vardiyalı olarak düzeninde çalışacak Üretim Ustası
Endüstriyel Bakım Bakım-Onarım Elektrikçisi Normal 4 Endüstri Meslek Lise veya Dengi Okul Mezunu Metal İşleri Bölümü Endüstri İşyerinde üçlü vardiyalı olarak düzeninde çalışacak Elektrik Ustası
Endüstriyel Bakım Onarım Elektronikçisi Normal 6 Endüstri Meslek Lisesi veya Dengi Okul Mezunu Elektronik Mezunu İşyerinde üçlü vardiyalı olarak düzeninde çalışacak Otomasyon Ustası

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2008 KPSSP94 sınav sonucunda en az 60 puan alanlar başvuru yapabileceklerdir. Yanlış beyanda bulunanlar yada belge ibraz edenlerden nihai listeye girenler listeden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listeye eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak kurumumuza hiçbir sorumluluk yüklenmeyecektir.

-Aynı işyerinin birden fazla talebinin ilan edilmesi halinde durumları talep şartlarına uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

-Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (Önceliklerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı belge asılları ile Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine müracaat edeceklerdir. Müracaata bulunan bu adaylar Öncelik Hakkının kazanıldığı belge tarihine göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi ve isteğinde bulunan Kamu ve Kuruluşlara bildirilecektir.

-Son müracaat tarihi resmi tatile veya hafta sonu tatiline rastladığında bir sonraki işgücü içerisinde müracaat edebileceklerdir.

-İşyerine isimleri bildirilen kişilere sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

-Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan Nihai Listede yer alan kişilerin isim ve adresleri işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.