İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Antalya Büyükşehir Belediyesi İşçi Alım İlanı

İlan Giriş : 03 Haziran 2009 09:27, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Antalya Büyükşehir Belediyesi İşçi Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu Antalya İI Müdürlüğünden:

Aşağıda belirtilen işyerine Normal ve Özürlü Daimi İşçi alınacaktır.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Statüsü Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Antalya İl Müdürlüğü Antalya Büyükşehir Belediyesi Proje Yöneticisi 1 Normal Lisans Eğitimi Veren Üniversitelerin Uluslararası İlişkiler Bölümü Mezunu Olmak * En Az 2 Yıl Deneyimli Olmak ve Belgelendirmek.

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine

- 2008 KPSS'ye girmiş olmak (Başvuru esnasında Lisans mezunları KPSS3, Bölümünde yazılı puan dikkate alınacaktır.)

- Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, vb. koşullarını taşıyıp taşımadıklarını sözlü sınav/mülakattan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kurumumuza hiçbir sorumluluk yüklenemeyecektir.

- Adaylar aynı işyerinin aynı tarihlerde birden fazla talebinin yayınlanması halinde durumları uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

- Merkezi sınavdan muaf kişilerden (Önceliklilerden) müracaatta bulunan adaylar öncelik hakkını kazandıkları belge tarihleri dikkate alınarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgiler işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına bildirilecektir.

- Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyanların İlanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Türkiye iş Kurumu İl ve Şube Müdürlüklerine Şahsen başvurabilecekleri gibi internet (http://www.iskur. gov.tr) üzerinden de başvurularını yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.