Mardin Artukulu Üniversitesi Yardımcı doçent Alım İlanı

İlan Giriş : 29 Mayıs 2009 11:40, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mardin Artukulu Üniversitesi Yardımcı doçent Alım İlanı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ile öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğrelim üyesi alınacaktır.

Adaylann 657 sayılı Devlet Memurlan Kanununun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşullan taşımaları gerekmektedir. Adaylann ilanın Resmi Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içinde istenilen belgelerle birlikte, Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen baş vurmalan gerekmektedir.

Posta ile yapılan baş. vurular ve eksik belgeli dosyalar kabul edilmeyecektir,

Adayların aşağıda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

1- Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylann; başvurdukları bölüm ve yabancı dilini belirtir dilekçelerine özgeçmiş, doktora diplomalarının tasdikli sureti, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarım kapsayan 4 (dört) adet dosyayı teslim edeceklerdir. Kamu hizmetinde bulunanlara hizmet belgelerini müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmekledir.

2 - Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran tüm adaylar, 2547 Sayılı Kanunun 23/b-2 maddesinde belirtilen yabancı dil sınavına tabi tutulacak olup. sınav tarihi daha sonra duyurulacaktır.

Birimi Bölümü ABD/Alanı Unvanı Der. Adedi

Fen- Edb. Fak, Türk Dili ve Edebiyatı Yeni Türk Edebiyatı Yrd.Doç. 5 1