Yalova Üniversitesi profesör ve doçent alım ilanı

İlan Giriş : 29 Mayıs 2009 08:36, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Yalova Üniversitesi profesör ve doçent alım ilanı

Yalova Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemize bağlı birimlere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu Kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümlerine göre öğretim elemanları alınacaktır.

Profesör kadroları 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 26. maddesinde belirtilen şartlar ile başlıca araştırma eserlerini belirttikleri müracaat dilekçelerine onaylı lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgelerini, nüfus cüzdan suretlerini, özgeçmişlerini, yayın listelerini, tebliğlerini, bilimsel çalışmalarını, bilimsel çalışmalarına yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini ve 1 adet fotoğraflarını kapsayan altı nüsha dosyayı Rektörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Doçent kadroları 2547 sayılı Kanun'un 25. maddesinde belirtilen şartlar ile Anabilim Dalı ve başlıca araştırma eserini belirttikleri müracaat dilekçelerine özgeçmişlerini, 1 adet fotoğraflarını, nüfus cüzdan suretlerini, doçentlik belgelerini, merkezi yabancı dil sınavı başarı belgesi, bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları ve eğitim-öğretim faaliyetlerini kapsayan dört nüsha dosyayı Rektörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Not:

* Profesör ve Doçent kadroları daimi statüdedir.

* Müracaat süresi, ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür.

* Posta ile yapılacak başvurular Kabul edilmeyecektir.

* Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

* Adaylar, müracaatla ilgili her türlü bilgiyi Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığından sağlayabilirler.

Birimi Anabilim Dalı Kadro Unvanı Derece Adedi Açıklama
İktisadi ve İdari Bil. Fak. Uluslararası İlişkiler Doçent 1 1 AB Hukuku alanında uzman ve Uluslararası İlişkiler alanında doçent unvanı almış olmak.
? ? Uluslararası İlişkiler Doçent 1 1 Türkiye'nin AB entegrasyonu ile bölgesel politikaları konusunda uzman ve Uluslararası İlişkiler alanında doçent unvanı almış olmak.
? ? Çalışma Ek. ve End . İlişkileri Doçent 1 1 Yaşlı nüfusun sosyal güvenlik alanında uzman ve Sosyal Politika alanında doçent unvanı almış olmak.
Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Profesör 1 1 Yerel Yönetimler ve Bilişim Teknolojileri konusunda deneyimli, 5 senelik yönetici tecrübesi olmak.
? ? Endüstri Mühendisliği Profesör 1 1 Şehirleşme, yerleşime uygunluk değerlendirmeleri ve kentsel dönüşüm konularında uzman ve 5 senelik yönetici tecrübesi olmak.
? ? Endüstri Mühendisliği Profesör 1 1 Pres kalıplarının optimizasyonu konusunda doktora yapmış ve 5 senelik yönetici tecrübesi olmak.
? ? Endüstri Mühendisliği Doçent 3 2  
? ? Bilgisayar Mühendisliği Profesör 1 3  
? ? Bilgisayar Mühendisliği Doçent 3 2