Dumlupınar Üniversitesi Yardımcı Doçent Alım İlanı

İlan Giriş : 13 Mayıs 2009 12:21, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Dumlupınar Üniversitesi Yardımcı Doçent Alım İlanı

DUMLUFINAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği" ile "Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi" uyarınca Yardımcı Doçent alınacaktır.
Öğretim Üyeliğine müracaat eden adayların, Üniversitemiz Senatosunun kararı ile kabul edilen ve Yükseköğretim Kurulu'nca onaylanan "Dumlupmar Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinde aranan ilkeler ve ölçütlerdeki kriterleri sağlamaları ve 657 sayılı Devlet Memuru Kanunu'nun 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar, başvurulacak Unvan, birim, bölüm, anabilim daimi ve yabancı dilini belirten dilekçe, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf; yayın listesi, Doktora Belgesini (yurtdışından alınan diplomalar için Denklik Belgesi ile birlikte), bilimsel çalışmalar ile yayınları kapsayan 4 takım dosya (her bir takımda dilekçe ekinde sunulan evraklardan ayrı olarak özgeçmiş, yayın listesi, Doktora Belgesi, yabancı dil sınavı sonuç belgesi de bulunacaktır.) ve nüfiıs cüzdanı fotokopisi ile birlikte ilanın gazetede yayın tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuruda bulunulacaktır.Posta ile yapılan başvurular kabul edemeyecektir.

Yardımcı Doçent kadrolarına başvurularda Üniversitelerin akademik kadrolara atama için aranan kriterler kapsamında Yükseköğretim Kurulunun belirlediği kıstaslar çerçevesinde yapılan merkezi yabancı dil sınavlarından belirli bir puan alma şartı getirilse bile söz konusu kadrolara atamalarda her hangi bir ayrım yapılmaksızın 2547 sayılı Kanun'un 23. maddesinin (b) fıkrasının 2 numaralı bendinde belirtilen ve ilgili birimlerce belirlenecek yer, tarih ve zamanda yabancı dil sınavı yapılacaktır.

BİRİMİ ÜNVANI BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI KADRO DERECESİ ADEDİ

İktisadi ve İdari Bilimler Fak. Yardımcı Doçent Kamu yönetimi 4 1

Eğitim Fakültesi Yardımcı Doçent İlköğretim Fen Bilgisi Eğitimi 5 1

Eğitim Fakültesi Yardımcı Doçent Türkçe Eğitimi 5 1