Uşak Üniversitesi doçent alım ilanı (1 kişi)

İlan Giriş : 22 Nisan 2009 07:13, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Uşak Üniversitesi doçent alım ilanı (1 kişi)

Uşak Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi?nde açık bulunan Doçent kadrosuna 2547 sayılı Kanun?un 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 25. maddesi uyarınca Doçent (Devamlı Statüde) alınacaktır. Adayların, 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak adayların, başvurdukları bölüm ve anabilim dalları ile yazışma adreslerini de belirten dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği ve daha önce kamuda çalışmışlığı varsa hizmet belgesini ekleyerek şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Başvuracak adaylar; özgeçmişlerini, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora ve yüksek lisans çalışmalarını, araştırma faaliyetlerinin kurumsallaştırılmasına katkılarını, araştırma ve eğitim faaliyetlerine üniversite dışından sağladığı kaynakları, üstlendiği idari görevler ile ilgili bilgileri kapsayan ve belgeleyen (4 nüsha) dosya ile Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat edeceklerdir.

AÇIKLAMALAR

1) Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2) İlanımıza www.usak.edu.tr web adresinden ulaşılabilir.

BİRİMİ/BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI ÜNVANI DERECE ADEDİ
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İşletme Yönetim ve organizasyon Doçent 2 1